Pretraži

Detalji koji su iznenadili čak i njene najvernije fanove: Dženi Martin otkrila potpuno nepoznate činjenice o sebi

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Popularna influesnerka Dženi Martin je sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu podelila detalje koje je malo ko znao o njoj i na taj način približila sebe fanovima.

Dženi Martin već godinama unazad privlači veliku pažnju domaće publike. Influesnerka se sa rodnih Tenerifa zbog ljubavi preselila u Srbiju gde je započela život sa našim poznatim glumcem Urošem Jovčićem.

Poznati par je 2021. godine svoju vezu krunisao brakom, a prošle godine su porodicu proširil3e godine je ova porodica proširena još jednim članom, njihovim prvim sinom.

Premda je Dženina ljubavna priča mnogima poznata i mada ona svakodnevno deli sa svojim fanovima detalje iz svog privatnog života, ipak mnoge pojedinosti vezane za popularnu influenserku su i danas većini nepoznate, a sada je ona odlučila da sa fanovima podeli neke činjenice o sebi.

Naime, influenserka se „odazvala“ Instagram trendu gde odgovarajući na određena pitanja, otkrivaš detalje o sebi, pa su fanovi saznali neke pojedinsoti vezane za Dženi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)


Odgovarajući na pitanja, influenserka je otkrila da je rođena 28. novembra 1995. godine. Visoka je 164 centimetra, a u horoskopu je Strelac. Nikada nije radila tetovaže i pirsinge, a omiljene boje su joj bela, crna i bež.

Omiljena hrana poznate influenserke su Bolonjeze, omiljeno piće gazirana voda, a omiljeno voće maline. Sport u kom Dženi uživa je tenis, a u školi je volela da uči istoriju engleske.

Ovim kratkim odgovorima influenserka je malo bolje sebe predstavila mnogobrojnim pratiocima, a ono što je svakako svima koji je prate poznato jeste da je Dženi nepopravljivi romantik i da voli da uživa uz opuštajuću atmosferu, a nedavno su ona i i Uroš napravili jednu takvu.

Naime, poznati par je nedavno iskoristio lepo vreme, pa su na terasi svoga stana napravili savršen dejt za sebe, na kom su uživali uz muziku i hranu, a sve su podelili sa svojim pratiocima na Instagramu.


BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence