Pretraži

Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi! Baka Prase otkrio koliko košta jedan prosečan mesec u njegovom životu (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jedan od najpopularnijih Jutjuber na Balkanu, Baka Prase, poznat je po ekstravagantnom načinu života, ali i humanim gestovima, a sada je otkrio koju sumu izdvaja za određene obaveze u toku meseca.

Baka je svoju Jujutub karijeru započeo strimovanjem igrica, te je vrlo brzo postao popularan među mlađom generacijom i krenuo da snima raznovrsan kontent što mu je donelo veliku zaradu.

Njegova sve veća baza fanova počela je tokom godina da mu donosi sve više i više novca, zbog čega je on danas u mogućnosti da živi u luksuzu o kakvom je u detinjstvu maštao.

Poznato je da Baka živi u stanu vrednom 2 miliona evra, kao i da ima nekoliko automobila u svom vlasništvu, od koji samo jedan vredi pola miliona evra. Međutim, jutjuber nije zaboravio odakle je potekao, te redovno daje u humanitarne svrhe, ali i iznenađuje svoje fanove poklonima i novčanim nagradama koje im daje.

Kako je njegova platforma rasla, tako je Baka zapošljavao i ljude koji mu pomažu oko sadržaja i vođenja posla, a sada je otkrio neverovatnu cifru koju izdvaja svakog meseca za plate i troškove.

„Plate i troškovi… 14.000 evra svakog prvog u mesecu“, napisao je jutjuber iz sliku stola punog para koju je okačio na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo, pre nešto više od mesec dana, popularni jutjuber je dospeo u žižu interesovanja kada je podelio da svojim fanovima da ima novčane probleme, te da je upao u dugove i izgubio dosta novca na kocki. I dok se danima spekulisalo o njegovoj propasti, Baka se povukao sa društvenih mreža.

Sve ovo je trajala izvestan period, a na kraju se Bogdan oglasio u klipu i otkrio da je zapravo sve vreme pomagao najugroženijima, davao novac kome je potreban, ali i poklone svojim fanovima.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence