Pretraži

Cale zbog jednog poteza oštro iskritikovao Leu Stanković: „Koliko si me iznervirala, na ivici sam da te blokiram“

Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati influenser Cale uputio je svojoj prijateljici, influensrki Lei Stanković kritiku, a Lea je celu poruku podelila sa pratiocima, koje je ova poruka nasmejala.

Popularni influenseri Lea i Cale su nerazdvojan tandem, a svoju publiku često zabavljaju duhovitim objavama kojima su i stekli popularnost.

Svaka njihova objava je propraćena gomilom pregleda, a sada se pojavila još jedna takva. Naime, nakon što se Lea požalila pratiocima na nezgodu koja joj se desila kada je opekla prst,  Cale je odmah regovao, a ona je njegovu glasovnu poruku podelila sa fanovima.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

„Je li moguće da ja ne mogu da odem da se odmorim, a da ti nešto ne uradiš sebi!? Ne možeš u isto vreme da budeš drugarica, sestra, kćerka, gazdarica. Ne može, ne može na sto strana. Odmah da si se fokusirala, prvo jedno drugo pa treće“, rekao je Cale u poruci koju je snimio, pa dodao:

„Pa tebi dan da traje 76 sati, tebi bi i to bilo malo. Znaš koliko si me iznervirala sad, evo na ivici sam da te blokiram“,  istakao je ljutito Cale, a onda se Lea nadovezala na to što se opekla, pa ispričala za još jednu sitauaciju koja joj se desila malo nakon što je izgorela ruku.

CALE I LEA
Foto: Instagram printscreen/cale_official

„Pored toga što sam se ispekla kao kreten, imam još jednu glupost za danas koju sam napravila, a ovo je konkretno jedan blam. Izlazim ja iz lifta u zgradi, poručila inače hranu, kako smo snimali i poručili ono više hrane i čovek stoji ispred sa kesama i ja kažem, ‘Jao to je za mene, ja sam poručila’ „, ispričala je ona, pa objasnila kako je čovek reagovao:

„Kaže on, ‘Ne, ne, nosim hranu sebi kući“, objasnila je Lea.

Inače, njihovi fanovi su već navikli na ovakve Leine i Caletove šale, a nedavno su se našalili na račun toga na koji način Lea štedi za novi automobil.

Naime, ono su se jednom prilikom snimili dok su išli u nabavku, a Cale je većinu kupljenih proizvoda nosio u ruci.

„Ljudi, ladno štekara nije htela da plati kesu i sad vidite ovde ne možemo da naguramo“, našalio se Cale na šta je Lea dodala:

„I zato češ ti to sada da nosiš, jer me mnogo voliš i nije ti teško!“ završila je ona pa u opiu snimka stavila objašnjenje.

„Zato što štedim na kesi imamam za pare za novi auto!“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence