Pretraži

„Već na pola puta“: Ana Rajković u poodmakloj trudnoći pokazala zavidnu figuru (FOTO)

Influence
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković i njen suprug, golman Predrag Rajković, nedavno su podelili lepe vesti da očekuju i treće dete.

Ana je pre izvesnog vremena iznenadila sve snimkom na kom njihova dva sina otvaraju kutiju u kojoj su se nalazili baloni koji otkrivaju pol deteta. Na taj način njeni pratioci su saznali da ovaj poznati par očekuju treću prinovu, kao i da je u pitanju devojčica, što je bila influenserkina velika želja.

Ona već nedeljama unazad deli trenutke iz porodičnog doma, a sve je posebno raznežilo ponašanje njenih sinova koji očigledno sa nestrpljenjem iščekuju dolazak sestrice.

Ana je pre samo dve nedelje ponosno pokazala stomak koji je tek počeo da se nazire, a sada je iznenadila svoje pratioce novom fotografijom. U uskoj, cvetnoj haljini influenserka je pokazala stomak koji svakim danom raste sve više i otkrila da je došla do pola puta.

„Mama i devojčica već na pola puta“, napisala je ona, a ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Anin izgled.

Iako je već na pola trudnoće, njena figura je ostala na zavidnom nivou, te se čini da se influenserka nije nimalo ugojila, a tome u prilog govori i lavina komplimenata na njen račun koje su joj uputili pratioci u komentarima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence