Pretraži

BARBI AFRIKA DALA VAŽAN SAVET: Influenserka otkrila kako da saznate da li je partner PRAVI za vas – treba da postavite samo JEDNO pitanje!

Showbiz
2
BARBI AFRIKA
Screenshot: Instagram/barbiafrika

Poznata influenserka Barbi Afrika na svom Instagram profilu sa pratiocima je podelila savete oko toga kako da odaberete pravog dečka, a njena izjava izazvala je podeljene komentare.

Influenserku Barbi Afriku na Instagramu prati skoro 400 hiljada ljudi koji svakodnevno prate njene objave. Ona se uglavnom bavi modom, mada na svom profilu ponekad deli i savete, pogotovo za mlađe devojke. Njeni sveti uvek izazivaju veliki broj podeljenih komentara, pa je tako bilo i ovoga puta.

Ona je na svom profilu podelila video u kom objašnjava da, ako niste sigurni da li je neki dečko za vas, samo treba da se zapitajte jednu stvar i imaćete odgovor.

– Ako niste sigurni oko nekog dečka sa kojim se viđate da li je dobar za vas ili ne, samo zapitajte sebe da li biste voleli da vaša ćerka bude sa dečkom kao kao što je on? – rekla je Barbi pa dodala:

  • Ako je odgovor ne, šta onda radite tu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ova izjava je izazvala podeljene komentare, Dok jedni misle da je Barbi u pravu, drugi su imali nešto drugačije mišljenje, tvrdeći da na odabir partnera ipak utiče još mnogo drugih faktora, te da se ne treba stoprocentno vezivati za ovaj savet.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz