Pretraži

Barbi Afrika pokazala SKRIVENI talenat: Influenserka objavila snimak koji je podelio mišljenja fanova i izazvala lavinu komentara (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Poznata influenserka Barbi Afrika na svom Instagram profilu objavila je klip na kom je pokazala svoj skriveni talenat, pa izazvala podeljena mišljenja.

Influenserku Barbi Afriku na Instagramu prati preko 700 hiljada ljudi, sa kojima svakodnevno deli razne zanimljive objave.

Iako se uglavnom bavi modom i neretko deli modne savete mlađim devojke koje je prate, Barbi često sa svojim fanovima podeli i zanimljive detalje iz života, a sada je njima otkrila i da poseduje talenat za koji mnogi nisu znali.

Naime, ona je bila na jednoj svadbi, pa je tom prilikom uzela mikrofon u ruke i zapevala. Influenserka je izvela numeru „11“ koju u originalu peva Marija Šerifović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ipak, ova njena izvedba izazvala je oprečne komentare. Dok se nekima nije svidelo njeno pevanje, drugi su ostali oduševljeni.

„Barbi lepo pevaš, tvoj glas je anđeoski!“, „Svaka čast!“, „Ovo je prelepo!“ , „Božanstveno!“, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca na njeno pevanje.

Čini se da je Barbi bila više nego zadovoljna svojim izvođenjem, a u opisu klipa je napisala:

– Javljamo se uživo sa slave! Srećna slava svima koji slave!

Inače, kako je veoma aktivna na Instagramu, ona neretko dobija poruke različitog sadržaja, pa je nedavno pokazala jednu od njih.

– Da li mi možeš poslati fotografiju? Imam prijatelja koji je ateista i ne veruje u anđele, možda promeni svoje mišljenje kada te vidi – glasila je jedan od poruka koju je dobila od fana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence