Pretraži

Barbi Afrika pokazala kako provodi vreme, pa podelila fotografiju knjige koja je zabranjena u mnogim državama

Influence
0
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Popularna influenserka Barbi Afrika pokazala je svojim pratiocima kako provodi vreme, pa objavila fotografiju knjige koja je zabranjena u velikom broju zemalja.

Barbi Afrika je unikatna i prepoznatljiva na Tiktoku i Instagramu po svojim zanimljivim klipovima prožetim velikom dozom humora. Ona je jedna od naših prvih tiktokerki koja je ušla u influens svet sa svega 13 godina.

Svojim radom i zalaganjem uspela je da napravi profil koji njeni pratioci posmatraju kao nepresušan izvor zabave. Uprkos tome, njen profil je i česta meta kritika određenih korisnika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ipak, uprkos kritikama kako „nije dobar uzor mladima“, ona često svojim objavama daje korisne preporuke fanovima za sadržaj koji mogu da pogledaju, ili pročitaju. Tako se nedavno tokom jednog boravka na plaži pohvalila pratiocima da čita popularnu knjigu pod nazivom „Pravilo pet sekundi“.

Sada se popularna influnserka pohvalila još jednom knjigom i to delom koje je izazvalo pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, ona je objavila kako čita knjigu „48 znakova moći“, koja je dobila pozitivne recenzije od velikog broja fanova na Tiktoku.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Ipak, i premda je postala veoma popularna među korisnicima društvenih mreža, mnogi ovo delo ocenjuju kao „diskutabilno“, ističući njen brutalizam.

Naime, amoralan, lukav, nemilosrdan i poučan, ovaj bestseler New York Times-a sa više miliona primeraka je definitivan priručnik za sve one koji su zainteresovani za sticanje, posmatranje ili odbranu od vrhovne kontrole, koji je napisao autor knjige „Zakoni ljudske prirode“.

Neki zakoni obrađeni u knjizi uče potrebu za obazrivošću, drugi uče vrednost samopouzdanja, a mnogi preporučuju apsolutnu samoodbranu. Svaki zakon, međutim, ima jednu zajedničku stvar: interes za potpunu dominaciju.

Ono što je zanimljivo u vezi ove knjige jeste da je zabranjena u američkim zatvorima, kako ne bi „naučila“ zatvorenike kako da koristeći manipulaciju pobegnu. Ona je takođe bila zabranjena u nekim zemljama zbog svojih kontroverznih ideja. Na primer, u Rusiji je zabranjena 2006. godine zbog toga što se smatra da promoviše ideje koje mogu biti štetne i opasne za društvo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence