Pretraži

DIOR, ROLEKSI I LUKS AUTOMOBIL: Baka Prase najbližima kupio poklone vredne 100.000 evra, pa iznenadio roditelje novim četvorotočkašem! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase

Poznati influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio je da svojim najbližima za Novu godinu daruje poklone u vrednosti od 100.000 evra, a roditelje je iznenadio novim automobilom.

Baka Prase je poznat po tome da voli da uživa u luksuzu. On je neko ko voli da ugađa sebi, ali i drugima, a kako je vreme praznika razervisano za darivanja, influesnser je rešio da se i ovom prilikom „otvori“ i da svojim najbližima kupi poklone, i to u vrednosti od čak 100.000 evra.

O celom procesu darivanja Baka je snimio klip, gde je pokazao reakcije svojih najbližih, naročito roditelja kojima je poklonio novi automobil.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

– U ovom klipu će svi drugari i moja porodica dobiti vredne poklone, rolekse, akcione figure i još mnogo toga. Mama i tata će dobiti novi auto, a Anja će dobti prenk – započeo je influenser.

Baki je u pakovanju poklona koje on obezbedio svojim najbližima, a čije je vrednost 100.000 evra pomogao njegov prijatelj koji se obukao u vilenjaka, dok je influenser bio obučen u Deda Mraza.

Baka je u svom novom domu u koji se nedavno uselio sa svojom devojkom Anjom Bla, dočekao svoje drugare, pa im je tom prilikom uručio poklone koje je priredio za njih.

Pokloni koje je dodelio svojim prijateljima obuhvatali su skupocenu računarsku opremu, kao što su slušalice u vrednosti od 300 evra i tastaura koja košta 200, set u vrednosti od 1300 evra koji obuhvata monitor, slušalice i mikrofon, a jedan prijatelj je dobio i roleks  od 16.000 evra. Njegovi prijatelji su ostali oduševljeni ovim poklonima, a nakon njih su usledila iznenađenja za najbliže.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Naime, njemu su u posetu došli roditelji, sestra, kao i njegov brat sa decom, pa je Baka svima obezbedio poklone, uključujući i najmlađe članove njegove porodice. Svom bratu je kupio kompjuter u vrednosti od 3500 evra, a sestri, kao i ženi svog brata je poklonio novac.

– Za irvase čokolada! – našalio se Baka, pa onda otkrio da je zapravo u pitanju pola miliona dinara po osobi!

On je istakao da je svojoj sestri nije uzeo fizički poklon zato što se odselila i počela je da živi sama:

– Slobodni muškarci, javite se ako imate love – našalio je Baka, na šta mu je sestra odgovorla:

Imam od tebe finansijsku pomoć, ne treba mi od drugih muškaraca!

Nakon ovih poklona, saopštio je roditeljima da za njihov pokon moraju da se spuste u garažu. Tamo ih je sačekalo iznenađenje upakovano u ukrasni papir, a oduševljenje njegvih roditelja je krenulo već u tom trenutku.

– Pa nije valjda ovo bre za nas! – prokomentarisao je njegov otac.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Njegova mama sa druge strane je bila jako nestrpljiva, pa je morala da otvori poklon, gde je videla veliko iznenađenje. Sin je za Novu godinu odlučio da im pokloni novi auto.

– Deda Mraze meni se sviđa moj auto, samo što ne umem da ga vozim – prokomentarisla je njegova mama.

Kako je Baka objasnio, auto koji je uzeo svojim roditeljima je Volkswagen Passat, jer „nije želeo da im uzme neki noviji automobil, kako se ne bi žalili da ne umeju da ga voze“.

Ovaj poklon je oduševio njegove roditelje, a njegov otac je istakako kako je to za njega „veliki fleks“, pa je priznao kako je baš nedavno produžio dozvolu.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Inače, Baka je sa ovim automobilom prenkovao i svoju devojku, Anju kojoj je prvenstveno rekao kako je auto za nju, a na njenom licu se videlo kako nije baš zadovoljna, s obzirom da je znala da je to poklon za njegove roditelje.

Nakon ovoga, influenser joj je priznao da se šali, pa je iz autobmobila izvadio poklon za nju.

Anja se oduševila tim poklonom, a u pitanju je Dior torbica koja košta 3500. evra

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

– Više se obradovala torbici, nego autu! – prokomentarsiao je jedan od Bakinih prijatelja.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence