Pretraži

VELIKO POMIRENJE, SKUPOCENI AUTOMOBILI I LUKSUZNE NEKRETNINE: Baka Prase sumirao prethodnu godinu, otkrio koji mesec mu je bio najuspešniji! (FOTO)

Influence
0
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati jutjuber Baka Prase sumirao je prethodnu godinu, otkrivši najbitnije stvari koje su obeležile 2023., a čini se da mu je kraj godine doneo naročitu sreću.

Godinu za nama obeležila su turbulentna dešavanja na javnoj sceni, a jedan od onih koji je definitivno privlačio pažnju svojim životom jeste influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase. Njegova 2023. godina prošla je u znaku brojnih novina, od poslova, automobila pa sve do skupocenog stana u koji se nedavno uselio.

Naravno veliki deo njegove godine prošao je uz njegovu devojku Anju Bla, a sada smo imali priliku da vidimo šta je u toku prethodne godine ostavilo najjači utisak na njega, a sve je počelo velikim pomirenjem sa Anjom.

Baki je godina krenula emotivnim pomirenjem, te je on istakao koliko mu je njegova devojka bitna, i kako je početak godine doživeo kao pravi trenutak za njihovo novo poglavlje koje se neće završiti.

– Pomirio sam se sa Anjom i započeo novo poglavlje u svom životu, koje i dalje traje i nadam se da se nikada neće završiti! – napisao je influenser, pa nastavio sa sumiranjem godine.

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

Jutjuber je zahvaljujući sve većem prilivu novca dobio priliku i da pomaže drugima, a gotovo svaki humanitarni potez je zabeležio javno, kako bi postavio primer i za druge.

– Zbog para koje sam počeo da zarađujem, dobio sam mogućnost da pored mog života, menjam i živote drugima! – istakao je on.

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

April je Bogdanu doneo ostvarenje velikog sna. Poznato je da je jutjuber veliki ljubitelj skupocenih automobila, te da je tokom godina provozao brojne skupe mašine, koje su uglavnom bile rent a car, što je neretko izazivalo negativne komentare po mrežama.

Međutim, Baka je sada rešio da pokaže da se trud uvek isplati. On je ove godine sebi priuštio luksuzni automobil, koji je dugo bio njegov san.

Kupio sam moja prva kola i to auto iz snova, na moje ime! – napisao je Baka pored slike svog novog automobila!

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

Baka Prase je na nekoliko meseci zapostavio svoj glavni jutjub kanal, ali se u septembru vratio svom originalnom kontentu i dostigao možda i najveći hajp od njegovog pojavljivanja na sceni. Njegovi klipovi broje milionske preglede, a posebno zapaženo je prošao njegov rođendanski klip, koji ima čak 1,5 miliona pregleda.

– Septembar je rezervisan za mnogo stvari. Preuzeli smo scenu ponovo, digli najjači hajp, namestio sam Desingerici zatvor motornim testerama u gepeku, ali pre svega…U septembru je snimljen najjači klip i rođendan svih vremena! – istakao je influenser!

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

Novembar je bio posebno značajan za jutjuber. Njegov najbolji prijatelj se oženio, a Baka je luksuznim poklonom pokazao koliko mu prijatelji znače.

– Moj najbolji drugar, kum, brat, cigan i pre svega dobar čovek se oženio! – napisao je Baka ispod slike venčanja, a podsetimo se, on je kao svadbeni poklon za svog prijatelja pripremio automobil marke BMW koji je platio 50 hiljada eura!

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

Za kraj, Bogdannova sreća, ali i uspesi, doživeli su vrhunac. On se uselio u novi stan sa Anjom, i to apartman od 2 000 000 evra, a sebi je priuštio i novi automobil koji je platio čak pola miliona evra!

Preselio sam se u novi stan, polomio drugarima telefone, zaradio mnogo para i najbitnije, stigao mi je najskuplji auto, koji sam ikada posedovao i auto kojim sam najzadovoljniji u životu, iako je 500.000 evra!

Foto: Instagram prinscreen/bakaprase

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence