Pretraži

“NAPOKON SMO SE USELILI U NOVI STAN“: Baka Prase podelio fotografiju iz novog doma, a na fotografiji mu ONA pravi društvo! (FOTO)

News
2
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka Prase je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa svojom devojkom Anjom iz novog doma u koji se uselio nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Poznato je da jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, živi veoma luksuznim životom, pa je i njegov prethodni stan bio na jednoj od najpoznatijih lokacija u Beogradu.

Kako je on i sam istakao, svoj stan je plaćao je čak nekoliko hiljada evra mesečno i to sve zbog same lokacije stana s pogledom na reku Savu i Novi Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

On se nedavno pohvalio pratiocima fotografijom garaže u novom stanu, a sada je sudeći po njegovom storiju došao trenutak i da se useli.

baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

“Isprobava se garaža u novom stanu“ napisao je Bogdan tada, a sada je na svom Instagram storiju podelio fotografiju sa svojom devojkom Anjom, a po opisu koji se nalazi na fotografiji, ovaj mladi par se uselio u novi stan.

Foto:Printscreen/Instagram:bakaprase

“Napokon se uselili u novi stan, uskoro stan tour“ napisao je Baka na svom Instagram storiju, dok na fotografiji pozira zagrljen sa Anjom.

S obzirom na to da je napisao “uskoro stan tour“ očigledno je da je u planu novi video u kom će njegovi pratioci imati priliku da zavire u njegov dom, kao što je bio slučaj i sa prethodnim stanom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News