Pretraži

PRAZNIČNA ATMOSFERA: Baka Prase i Anja Bla okitili jelku od 3 METRA u novom stanu, influenserka pokazala šta će pokloniti dečku (FOTO)

Influence
1
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Brojne poznate ličnosti i influenseri u poslednjih par nedelja spremaju se za predostojeće praznike, a sada su deo svojih priprema na društvenim mrežama podelili i Baka Prase i Anja Bla.

Ovaj popularni par se pre samo nekoliko dana uselio u novi stan, nakon što su gotovo godinu dana zajedničkog života proveli u jednoj nekretnini u luksuznom beogradskom naselju. Nakon objave o preseljenju, jutjuber je svojim pratiocima obećao i stan tour, a sada je pokazao da se pripremaju za pokazivanje novog doma, ali i praznike.

Anja Bla se samo nekoliko dana pre preseljenja vratila sa jedne egzotične destinacije, što je obradovala Bogdana koji je potom svoju devojku iznenadio skupocenim satom za četiri godine veze. Da se polako smeštaju u njihov novi dom i uživaju u svojoj ljubavi, pokazao je jutjuber sada najnovijim storijem.

On je, naime, snimio influenserku kako kiti jelku sa osmehom na licu.

„Presrećna jer kiti jelku od tri metra“, napisao je Baka Prase.

baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Da se i njegova lepša polovina uveliko sprema za praznike, pokazala je na svom Instagram storiju i Anja. Ona je sve nasmejala neobičnim poklonom koji je po svemu sudeći spremila za Baku Praseta.

„Obožavam da kupujem muške gaće. Ove su mi najjače do sad“, napisala je ona uz fotku muškog donjeg veša nekoliko prazničnih dezena.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Njihove objave nasmejale su fanove i pokazale da je ovaj par u potpunosti spreman za predstojeće praznike koje će provesti zajedno u svom novom domu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence