Pretraži

„SAMO DA VAM POKAŽEM ŠTA PROPUŠTATE“: Antonina Lukić se oglasila po prvi put nakon povlačenja iz javnosti, otkrila da li se vraća na društvene mreže!

Influence
0
Antonina Lukić
Foto:Printscreen/Instagram:antoninalukic

Popularna influenserka Antonina Lukić oglasila se po prvi put nakon misterioznog nestanka sa društvenih mreža!

Pre nešto više od 3 nedelja, Antonina je otpratila sve ljude koje je do tog trenutka pratila, uklonila glavnu sliku profila, kao i sve fotografije. Potom je i sa svog TikToka obrisala sve video snimke i ostavila samo četiri koji su bili imali samo njene fotografije.

Više od 80 hiljada njenih pratilaca na Instagramu i gotovo 280 hiljada na TikToku pitali su se šta se dešava sa popularnom influenserkom, a potom je usledilo još jedno iznenađenje. Antonina je naime svoj profil prepustila svojoj sestri.

Najpre je prezime ostalo isto, dok je ime promenjeno, što je zbunilo sve, a potom se pomenuta Isidora Lukić oglasila i otkrila da je to od sada njen profil.

Sada je na jednom fan profilu influenserke na TikToku isplivao skrinšot njenih storija na nepoznatom profilu u kom je ona otkrila kako provodi svoje vreme van društvenih mreža, kao i da ne planira povratak na iste.

„Samo da vam pokažem šta propuštate, ali definitivno sam rešila, za sve vas koji me pitate, neću se vraćati na društvene mreže. Mislim imam  svoj privatni profil, ali to je to. Nego da znate da sam dobro“, napisala je ona uz dve fotografije kako iz aviona i sa aerodroma.

Nekoliko njenih pratioca je u komentarima izrazilo svoju zabrinutost za Antoninu, dok su neki naveli da su je viđali po tržnim centrima i da je sa njom sve u redu.

Objave Antonine Lukić možete pogledati ovde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence