Pretraži

„ZNAM DA ĆU DOBITI HEJT, ALI…“ Anja Bla otkrila koje devojke smatra najvećim ZLOBNICAMA, a jedan odgovor izazvao je podeljenja mišljenja fanova!

Influence
1
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla iskreno je odgovarala na pitanja svojim fanova na Instagramu, pa je otkrila neke svoje tajne, a jedan odgovor je izazvao najviše pažnje.

Anja privlači veliku pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Većina njenih objava vezana je za zdrav život i vežbanje ili za zajednički život sa njenim dečkom, influenserom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Ipak, ponekada Anja odluči da sa svojim pratiocima podeli momente iz svog privatnog života i da im iskreno odgovori na sva pitanja, pa je to uradila i ovoga puta.

Najviše pitanja je bilo vezano za ljubav – njeni fanovi su od nje tražili savete vezane za ovu sferu, a Anja im je iskreno odgovarala na sve.

– Treba li da se osećam loše ako sam bila s likom koji je imao curu, a nisam znala za nju? – bilo je jedno od pitanja. Na ovo je Anja toj devojci odgvorila da nema potrebe da se oseća loše, jer nije znala i nije bilo do nje i da se nada da se povukla kada je saznala, a ako nije onda je to već druga priča.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Jedno ljubavno pitanje je po svemu sudeći došlo od jednog momka kog je zanimalo da li je devojkama očigledno kada ih neko muva.

– Da, jedino ako se i ti njoj sviđaš onda može da bude nesigurna jer može da se krene tripovati da li umišlja i slično, ali ako se ti njoj ne sviđaš, odmah će skontati da je muvaš – odgovorila je ona pa objasnila šta misli o devojkama koje su je odbacile jer su našle neke momke.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

– Iskreno, meni je to normalno ako ste mlade i to vam je prva ljubav. Ako ste odrasle osobe i to radite, onda je to glupo – odgovorila je ona, nakon čega je uskedilo jedno zanimljivo pitanje.

– Da li je glupo ući u vezu u kojoj mi se dečko ne sviđa koliko i ja njemu?

Ovde je influenserka objasnila da ne vidi poentu ulaska u vezu ako nisi lud za nekim, i da ona to ne može da razume.

„Kao ulaziš u vezu jer je ta osoba okej, pa ćeš kao dati šansu, bla, bla“

Ona je objasnila da „ne možeš biti sa nekim samo zato što je okej“, pa istakla da bi ona mogla biti sa samo sa nekim u koga je sto posto zaljubljena.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Nakon toga ju je jedan pratilac upitao da li ima neki „unpopular opinion“ na šta je Anja dala odgovor koji je izazvao gomilu komentara.

– Znam da ću dobiti hejt ali devojke koje stalno potenciraju „girls support girls“ fazon i tu priču su najgori tip ženskih osoba koji postoji, kao nisi dobra osoba jer nekoj ribi napišeš na tiktoku da je prezgodna, a u privatnom životu si smeće i gledaš samo kako nekoj devojci da napakostiš. To stalno viđam i masu puta sam se uverila da su haos loše osobe baš te koje deluju kao cvetkice male. Sve što neko previše potencira zapravo he totalno suprotno u stvarnom životu.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Ovaj odgovor je izazvao gomilu komentara koji su Anju shvatili na različite načine.

– Nemoj da generalizuješ zaista sam upoznala par njih koje su zaista i privatno takve – bio je jedan odgovor, gde je Anja objasnila šta je zaista mislila ovim.

Ona je objasnila da ne generalizuje, ali da ima dosta onih koji su totalna kontra. Objasnila je da postoje oni koji podršku devojkama doživljavaju kao komentarisanje na društvenim mrežama, a uživo su nešto drugo. Nako toga je navela primer devojke koja je ceo svoj Instagram posvetila podršci devojkama, ali zato lajkuje sve hejt komentare koje njoj neko uputi. Kao razlog ovoga je navela da se to desilo jer joj je ta devojka više puta pisala a Anja ju je u tim prilikama „kulirala“.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Nakon ovoga jednog fana je zanmalo da li ona misli za sebe da je „girl support devojka“, na šta je ona odgovorila da jeste, ali da je i realna i da je ne zanima da li je neko ženski ili muško jer uvek gleda ko je u pravu. Takođe je istakla da neće straogo braniti žensku osobu ako je ona kriva.

– Takođe ne podržavam određenja ženska ponašanja, ukratko kad su zlobnice i zmije, za vas ću uvek imati sve najgore da kažem, makar me smatrali najgorom osobom na svetu – završila je influenserka.

Foto: Instagram prinscreen/anjablaa

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence