Pretraži

Anja Bla ima novog dečka?! Jedan detalj ju je RAZOTKRIO, a onda je usledila i reakcija Bake Praseta: „Nemoguće, zbunjen sam!“

Influence
0
Anja Bla i Baka Prase
Foto:Printscreen/Instagram:bakaprase

Nakon raskida sa Bakom Prasetom, Anja Bla je objavila story koji je privukao veliku pažnju fanova, ali i njenog dečka koji ostao zbunjen fotografijom, a nakon njihovih oglašavanja na društvenim mrežama svi se pitaju da li su influenseri rešili da nastave dalje sa novim partnerima!?

Vest o raskidu popularnog influens para Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i Anje Blagojević već danima okupira pažnju javnosti, a na društvenim mrežama se vodi čitava polemika vezana za razlog njihovog raskida, takođe za njihov odnos nakon što su prekinuli.

Malo nakon raskida veliki broj njihovih pratilaca je stao na Anjinu stranu i isticao da Bakini razlozi za raskid nisu validni. Anja je u tom trenutku snimila video u kom se zahvalila svima koji su je podržali, nakon čega je Baka snimio klip u kom je „rekreirao“ sve to i ismejao Anju. Na kraju su se oni ipak u jednom lajvu pomirili i rešili da uprkos raskidu ostanu u dobrim odnosima, međutim izgleda da je sada ponovo došlo do preokreta.

Naime, Anja je objavila Instagram story u kom je slikala ekran kompjutera, pa otkrila da je rešila da nauči da igra popularnu igricu „WOW“, a u pozadini ekrana videla se muška noga. Ovaj story je ubrzo video i njen bivši dečko, pa je odmah reagovao na njega.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

“ ‘Igra WOW i dlakava noga pored nje. Reši rebus!’ Vidi, ja ne mogu da rešim, šta je ovo!? ‘Učim da igram WOW, poželite mi sreću’. A kod koga je ona ovo na gajbi tebra? Ovo je baš neka dlakava noga. S konja na magarca. Šalim se ljudi, s konja na medveda. Stvarno dlakav čovek. Frendica se nije depilirala. A nepoznata mi ova gajba tebra, i zašto je kompjuter u krevetu ovako“, rekao je on, na šta je jedan njegov prijatelj dodao da je u pitanju fotošop, a onda je Bogdan na kameri pokazao o kom storiju se radi.

„Vidite, mi smo zbunjeni, pogledajte ovo. Dlakava noga, WOW, nekako monitor lebdi, tastatura lebdi. ‘Učim da igram WOW, wish me luck’. A gde je miš? Što je najgore tamo gde bi trebao da bude miš nema ništa. Je li mislite da je to neki kao moderni džojstik? Nemoguće tebra, ne razumem. Brate koliko sam zbunjen. Morate da mi objasnite šta je ovo, ja ne mogu da skontam, majke mi. Leti komp i dlakava noga. Ništa mi nije jasno. Zapustila noge od kad smo raskinuli. Što je najjače moguće brate“, istakao je on , pa se vratio temi koja je takođe prethodnih dana intrigirala njegove fanove, a reč je o njegovom odnosu sa influenserkom Nikom Ilčić.

Naime, Baka je u lajvu između ostalog odgovorio na video Nike Ilić koja je otkrila da je posetila Baku u njegovom apartmanu tokom njihovog nedavnog boravka u Zrću, a potom i iznela da će morati da ponove neke ranije susrete, a kako je Baka odgovorio na ove tvrdnje i šta je otkrio o njihovom odnosu, pročitajte OVDE. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence