Pretraži

Novi par na našem jutjub nebu? Baka Prase i Nika Ilčić otkrili šta se dešavalo između njih na Zrću, mreže ne prestaju da bruje o njihovom odnosu

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bakaprase; nikailcic

Poznati influenseri Baka Prase i Nika Ilčič su nedavno u isto vreme posetili Zrće tokom jednog festivala, a sada je jutjuberka u jednom podkastu progovorila o tom susretu, a ni Baka nije prećutao.

Pre određenog vremena na društvenim mrežama su isplivali navodi da su influenseri Baka Prase i Nika Ilčić svojevremeno bili zajedno, o čemu je Baka čak pričao u svojim lajvovima, međutim, sada je Nika gostujući u jednom  podkastu progovorila o tome, pa priznala šta se dešavalo između nje i Bake, a onda otkrila da je tokom boravka na Zrću, gde je nedavno bio i Baka Prase, kao i veliki broj drugih jutjubera „svratila“ jedno veče do Bakine sobe.

Ona je o svemu pričala u jednoj epizodi podkasta „Voštcast“, a nakon što je Baka video njenu izjavu snimio je reakciju, pa otkiro i svoju stranu priče.

Foto: Instgram printscreen/bakaprase

„Videla sam se sa Bogdanom pre dva dana i slučajno sam završila na afteru. Bila sam manja od makovog zrna“, rekla je Nika u videu koji je Baka gledao u svom lajvu, pa je prokomentarisao:

„Jao, zašto ona mora da priča šta je bilo, je l’ ja treba da kažem šta je bilo?“, izjavio je on, pa nastavio sa gledanjem videa.

„U smislu htela sam iskomunicirati ono što se dogodilo između nas, jer kada on priča o tome na svojim lajvovima deluje mnogo nasilno sa moje strane“, dodala je ona, a Baka je ponovo prekinuo video, pa dodao:

„Deluje mnogo… Pa ja sam iskorišćen, ja sam žrtva“, istakao je on između ostalog.

„Htela sam iskomunicirati sa njim jer ne bih sebi oprostila da neko misli da sam radila nešto protiv njegove volje“, dodala je ona, na šta je Baka prokomentarisao da jeste bilo protiv njegove volje, a onda je Nika šokirala izjavnom.

„Znate kako, s obzirom da Bogdan nije bio zadovoljan prvi put mislim da bi trebalo ponoviti„, rekla je ona na šta je Baka reagovao:

„Nikada ne bih pristao na tako nešto, jer ja nisam takav lik“, istakao je, pa otkrio šta se zaista desilo na Zrću.

„Pa bila je na gajbi i htela je da pričamo, ali ja sam bio okupiran nekim drugim stvarima – u pet, šest ujutru sam snimao spot, bio sam vrlo okupiran tim stvarima za snimanje spota, tako da sam morao da ispratim nju i njenu drugaricu i samo sam im uzviknuo jedan slogan koji glasi ‘Na spavanje’. Pozdrav za Niku, verujem da ćemo mi ovoga puta odraditi sve to što nismo odradili.“

Podsetimo se, Baka Prase se u poslednje vreme našao u žižu interesovanja javnosti, nakon što je raskinuo sa svojom devojkom Anjom Bla nakon četiri godine veze. S obzirom da nije prošlo ni mesec dana od toga, ono šta su se mnogi fanovi zapitali jeste kako će Anja reagovati na ovu posetu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence