Pretraži

Andrija Jo pokazao najlepše mesto u Srbiji: „Ovo čudo prirode izgleda nestvarno!“

Influence
0
andrija jo
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo pre nekog vremena posetio je jedno mesto u Srbiji koje ga je oduševilo, pa je sada svoja iskustva podelio sa pratiocima na Instagramu.

Poznati influenser Andrija Jo neretko deli objave sa svojih putovanja koje njegovi pratioci itekako vole da isprate. On je svakako poznat po tome da ima istančan ukus i neretko sa svojim pratiocima na Instagramu deli svoja iskustva sa putovanja.

Iako je Andrija obišao dosta poznatih svetskih destinacija, on je sada odlučio da potraži najlepše vodopade u Srbiji, pa nakon što ga je jedno mesto ostavilo bez teksta, odlučio je da ga predstavi svojim pratiocima na Instagramu.

– Zašto niko ne priča o najlepšem vodopadu u Srbiji koji izgleda kao da je iz neke bajke. Odlučio sam da krenem u potragu za vodopadom Prskalo. Moram da priznam da put do njega nije lak i biće vam potrebno terensko vozilo, neko ko poznaje taj kraj i malo spretnosti da ne biste kao ja završili u ledenom potoku – započeo je Andrija svoje izlaganje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

– Kada sam stigao do vodopada nije mi više bilo važno to što su mi čizme bile pune vode i samo sam uživao u prizoru. Ovo čudo prirode izgleda nestvarno i nisam mogao da se nauživam gledajući u njega. Popeo sam se na vrh! Imao sam veliku želju da stanem ispod vodopada i okupam se, ali to ćemo se vratiti kada bude prikladnije godišnje doba – završio je pitajući svoje pratioce za savet koje mesto sledeće da poseti.

Inače, vodopad koji je Andrija posetio se nalazi na obroncima planisnkog masiva Južni Kučaj u istočnoj Srbiji. Smešten je u dolini reke Nekudovo i udaljen je 15 kilometara od prvog najbližeg naselja, Resavice u opštini Despotovac.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence