Pretraži

ANDRIJA JO NAPUSTIO GRAD I OTIŠAO U SELO! Influenser pokazao kako se snašao u seoskim poslovima (VIDEO)

Influence
0
andrija jo
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati jutjuber Andrija Jo je rešio da isproba život na selu, pa je snimio klip u kom je pokazao kako se snašao u ovom poduhvatu.

Jutjuber Andrija Jo veliku popularnost stekao je upravo zahvaljujući originalnim klipovima, a čini se da njemu kreativnosti uopšte ne manjka.

Naime, on je ovog puta rešio da snimi klip u kom će sa svojim prijateljem Glebom, koji je takođe influenser i živi na selu, zameniti život na 24 sata, odnoso da se on preseli u seosku sredinu.

– Videćemo ko će se bolje snaći! – rekao je Andrija pa započeo video.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Jutjuber je jutro započeo sa loženjem vatre, a onda se scena prebacila na njegovog drugara koji se probudio u Andrijinom stanu. Dok je on vežbao u teretani koju jutjuber ima u apartmanu, Andrija se posvetio hranjenu životinja. Prvo je započeo sa patkama.

– One ne smeju da jedu kad im ja dajem, ne poznaju me – našalio se Andrija, pa je ušao da traži jaja.

Sa druge strane u isto to vreme, njegov prijatelj je rešio da istraži Andrijin stan. Prvo je proučio šta to influesner čita, a onda se šokirao kada je video Andrijin ormar, koji je zapravo veličine cele jedne sobe.

– Apartman mi se mnogo sviđa. Malo je previše minimalistički za moj ukus, ali bolje ovako nego da bude puno stvari svuda – istakako je on.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Nakon ovoga, scena se opet prebacuje na Andriju koji je rešio da nahrani pse:

– Moram da nahranim ove pse ovde koji me brane od vukova – našalio se on, pa je u prekidu njegovog pojavljivanja stigao duhovit komentar njegovog prijatelja:

– Nadam se da imaju vruću vodu, baš se dugo nisam kupao u vrućoj vodi.

Kažu da je doručak najbitniji obrok u danu i dok se Andrija upustio u spremanje kaše, Gleb je posetio Palilulsku pijacu, gde je istakao da mu uopšte ne izgleda kao pijaca, već kao muzej.

Posle ovoga su usledili poslovi i dok se Andrija posvetio izbacivanju hrane iz auta i hranjenu krava, Gleb je rešio da opere veš i sudove, a onda je istažio Andrijin fioke, ističući kako to zaista voli da radi.

Njihovi životi su zasigurno različiti i dok je Andrija zalivao povrće u plasteniku, njegov prijatelj koji je živeo život influensera je prvo otišao u restoran, pa je nakon toga priznao da mu je jako dosadno:

– Razmišljam da kupim jelku – istakao je on.

Gleb se očigledno savršeno snašao u ulozi Andrije, pa je odabravši njegovu odeću otišao napolje da se zabavi.

Za kraj klipa, pratiocima se obratio Andrija koji je sumirao utiske. U mraku, pošto je nestalo struje, on je objasnio da je bio u njihovoj prirodnoj sauni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence