Pretraži

ANDRIJA JO ULAZI SPREMAN U NOVU GODINU: Influenser pronašao motivaciju za vežbanje koja će se svideti mnogima!

Influence
0
andrija jo
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo pronašao je motivaciju da se vrati vežbanju i zdravom načinu života, pa je svoj način motivacije podelio sa fanovima koji su ostali oduševljeni.

Kreće nova godina, nove odluke, novi ciljevi. Pred nama je još jedna godina koju možemo da napravimo najboljom mogućom samo ako se dovoljno potrudimo. Početak godine mnogi smatraju savršenim trenutkom da započnu stvari, da uvedu neke nove, uglavnom zdravije navike, a ono što se najčesće pronađe na listi ciljeva većine ljudi jeste vežbanje i zdraviji način života. Svi želimo da izgledamo lepo i da budemo zdravi, samo je ponekad teško pronaći inspiraciju i istrajati u tome.

Izgleda da je Andrija uspeo da pronađe nešto što će njega lično motivisati da krene sa vežbanjem , a verujemo da bi ovo moglo da bude podstrek i mnogim njegovim fanovima.

Naime, on je postavio svoju fotografiju iz letnjih dana, na kojoj se jasno vidi da je influenser redovno vežbao, pa je dobio savršene pločice.

Stavljam ovo ovde kao motivaciju sebi da se ponovo bacim na trening ove godine – napisao je Andrija u opisu storija na kom je podelio ovu fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Ova fotografija je izazvala mnogobrojne komentare, gde su svi ostali oduševljeni ovim dvadesetogodišnjim influenserom.

Za Andriju je svakako postalo i normalno da sve što objavi izazove gomilu komentara i reakcija, jer njegova popularnost na društvenim mrežama iz dana u dan sve više raste, a ovaj popularni influenser je nedavno proslavio i svoj 25. rođendan. Ipak,  tom prilikom nije njegova objava privukla pažnju, već čestitka njgovog bliskog prjatelja, influensera Caleta.

Cale je tom prilikom Andriji poželeo sve najlpše i da se druže još puno godina.

Za još ovakvog provoda, iskrenog smejanja, plakanja, druženja, pravljenja novih uspešnih projekata, a i zajedničkih gluposti, da naše prijateljstvo zauvek potraje. Sve što bih ti poželeo za rođendan su već stvari koje ti želim od srca svaki dan. Da malo manje budeš tvrdoglav, a sve ostalo je baš kako treba, ostani uvek takav. Srećan rođendan Andrija! – napisao je Cale tom prilikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence