Pretraži

ANDRIJA JO PROSLAVIO 25. ROĐENDAN: Brojni influenseri prisustvovali ludoj žurki, a jedna poruka naročito je oduševila sve!

Influence
2
Photo: Instagram/andrijajo

Poznati jutjuber Andrija Jo je napravio mini rođendasku žurku povodom svog 25. rođendana kom su prisustvovali mnogi influenseri, a jedna od čestitki koje je ovim povodom dobio, posebno je privukla pažnju.

Andrija je jako popularan influenser kog mnogi obožavaju, uključujući, naravno, i njegove prijatelje, sa kojima je sada proslavio svoj 25. rođendan. On je napravio mini žurku u svom apartmanu, na kom je bilo nekoliko influensera, uključujući i Anu Lazarević.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Mnogi su mu čestitali rođendan, a naročitu pažnju je privukla čestitka koju mu je uputio influenser Cale. On je podelio snimak sa žurke kojoj su njih dvojica zajedno prisustvovali, pa je napisao:

– Za još ovakvog provoda, iskrenog smejanja, plakanja, druženja, pravljenja novih uspešnih projekata, a i zajedničkih gluposti, da naše prijateljstvo zauvek potraje. Sve što bih ti poželeo za rođendan su već stvari koje ti želim od srca svaki dan. Da malo manje budeš tvrdoglav, a sve ostalo je baš kako treba, ostani uvek takav. Srećan rođendan Andrija! – napisao je Cale.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Čestitkama se pridružila i Andrijina drugarica koja je podelila jedan smešan snimak na kom Andrija objašnjava kako su žene opasne.

– Smisao svega toga je da su žene opasne! Ti je spasiš iz cele te situacije i zaljubiš se u nju i sve i daš joj moć i ona te na kraju ubije. To je poenta svega, to bi žene uradile! – našalio se influenser na tom snimku, na šta je ona napisala:

  • Sa tobom je uvek jako zanimljivo, ostani takav kakav si!
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Sve u svemu, izgleda da je žurka protekla i vše nego dobro, s obzirom da je Andrija snimio dan posle žurke, gde se vidi haos u njegovom dnevnom boravku, a on je na sve to napisao komentar:

– Stanje uma!

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence