Pretraži

UŽIVA U PROVODU SA SESTROM BIVŠEG DEČKA: Ana Rajković u društvu poznate pevačice, njihov odnos fascinira javnost (FOTO)

Influence
1
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković praznike će provesti sa porodicom na lukuznom odmoru u Dubaiju.

Ana je javnosti postala poznata kada je pre nekoliko godina uplovila u ljubavnu vezu sa Veljkom Ražnatovićem, sinom poznate pevačice Cece Ražnatović. Njihova ljubav trajala je neko vreme, nakon čega su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Ubrzo nakon ove veze, planula je ljubav između Ane i njenog sadašnjeg supruga, golmana Predraga Rajkovića. Oni danas uživaju u srećnom braku i skladnom porodičnom životu sa dva sina Reljom i Tadijom.

Veljko je nakon Ane, stupio u vezu sa sadašnjom suprugom Bogdanom, sa kojom ima dva sina, a i treći je na putu. I pored toga što nekadašnji partneri nisu već godinama u kontaktu, Ana je jednom prilikom istakla da je sa svim bivšima u dobrim odnosima.

Da između njih nije dolazilo do većih nesuglasica, pokazala je sada i Anastasija Ražnatović, koja sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, zimske dane takođe provodi u Dubaiju.

Ana Rajković je, naime, podelila fotografiju sa bišom zaovom, a njih dve su odlučile da zajedno posete jedan noćni klub i uživaju u provodu.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Ovo nije prvi put da njih dve provode vreme zajedno, te su se nedavno srele i popile kafu na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održavalo u Kataru, a na kom su i Ana i Anastasija podržavale svoje muževe koji igraju za reprezentaciju Srbije.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence