Pretraži

„ZADESILO NAS JE U NAJGOREM TRENUTKU“: Ana Rajković o navodnoj aferi, otkrila i kako je to uticalo na njen odnos sa suprugom

News
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković i fudbaler Predrag Rajković uživaju u svojoj ljubavnoj romansi, a Rajkovićeva je otvorila dušu i priznala kako su na njihov odnos uticali tračevi o prevari sa jednim fudbalerom iz reprezentacije.

Iako su nakon nekog izvesnog vremena ovi tračevi demantovani, a infleunserka je navela da je svesna koje ženske osobe su pokušale da joj podmetnu aferu, ova priča uticala je na njen i fudbalerov odnos, i to tako što ih je još više zbližila i ojačala:

  • Uticali su mnogo, ali pozitivno. Postali smo jači, porodično nas je ta situacija ojačala! Zadesila nas je u najtežem mogućem trenutku i baš zbog toga smo sve prebrodili na najbolji mogući način – rekla je Ana i objasnila kako izgleda život žene fudbalera:

Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo je mnogo lepo. Supruga pratim kroz mnogo trofeja i uspeha. Naša deca sve to gledaju i pamte divne trenutke. Odrastanje naše dece je prelepo uz roditelja koji je profesionalni sportista. Ima mnogo benefita, deca govore više stranih jezika… – navela je ona.

Rajkovićeva ističe da joj ne smeta kada je oslovljavaju sa „žena fudbalera“, te da joj imponuje ta titula, iako sama ima svoje zanimanje.

  • Ne samo da mi ne smeta već mi je čast što sam žena fudbalera, tačnije, žena Predraga Rajkovića – ponosna je Ana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News