Pretraži

„KUKAJU DA IM JE KUPIMO…“: Ana Rajković šokirana neobičnim poklonom koji joj sinovi traže, mališani sklopili dogovor sa ovom osobom (FOTO)

Influence
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković odlučila je da predstojeće praznike provede u toplijim krajevim, te je sa porodicom otputovala u Dubai.

Ana, Predrag i njihova dva sina Relja i Tadija uživaju u brojnim sadržajima koje ovaj grad ima da ponudi. I dok tokom dana obilaze turističke atrakcije koje više odgovaraju deci, Ana i njen suprug ne propuštaju ni noćni provod koji u ovom gradu važi za jedan od najboljih na svetu.

Tako se Ana Rajković pre nekoliko noći našla u zanimljivom društvu jedne popularne pevačice sa čijim je bratom bila u vezi, te je odnos njih dve zaintrigirao javnost s obzirom na to da ovo nije prvi put da provode vreme u zajedničkom društvu.

Influenserka je juče u toku posete jednom parku u Dubaiju otkrila da su njeni sinovi imali neobičnu želju za novog ljubimca. Ona ih je, naime, uslikala na kamili napravljenoj od Lego kocki, a potom istakla da su njeni sinovi napravili poseban dogovor sa bakom, odnosno njenom mamom.

„Već vam je jasno da su krenuli da kukaju da im kupimo kamilu. Čuvaće je kod bake u dvorištu, rekla baka može“, napisala je Ana.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence