Pretraži

Džehverovići napuštaju Srbiju? Adriana Kadar kratkim odgovorom otkrila da planiraju život u inostranstvu (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Mlada influenserka Adriana Kadar i njen dugogodišnji izabranik Sava Džehverović od samog početka njihove veze ne prestaju da intrigiraju javnost.

Sava je brat poznate pevačice Teodore Džehverović, te je sa njenom popularnošću raslo i interesovanje za njenu porodicu, a Adriana i Sava su pažnju na sebe skrenuli velikom razlikom u godinama i time što je njihova veza otpočela još dok je mlada influenserka bila maloletna.

I pored podeljenih mišljenja o njihovom odnosu i razlici od 15 godina, njihova ljubav je odolela svim preprekama, te je par stao na ludi kamen 2021. godine, a prošle godine je na svet došla njihova ćerkica Dorotea.

Adriana Kadar je danas proslavljena šminkerka i bjuti influenser, a pored njenog profila, ona i Sava vode i zajednički nalog koji je pretežno baziran na njihovim putovanjima i egzotičnim destinacijama koje posećuju.

Kao veliki zaljubljenici u putovanja, oni su već krenuli da popunjavaju i Dorotein pasoš, te su sa naslednicom posetili nekoliko destinacija do sada.

adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana je letos podelila i da par razmatra kupovinu nekretnine u nekom turističkom mestu, te su najpre razgledali stanove na Kipru, a nedavno i u Dubaiju.

S obzirom na to njene pratioce je interesovalo da li ovaj popularni par planira da nastavi da gradi svoj porodični život u Srbiji, a influenserka je sve iznenadila odgovorom. „Ne“, napisala je ona kratko.

adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

S obzirom na to i Adrianin brat živi u Švedskoj, postoji mogućnost da se par odluči i na nešto hladniju destinaciju, ipak influenserka je ostala misteriozna po pitanju lokacije koju bi izabrali.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence