Pretraži

Pratioci ne veruju da se porodila pre samo šest meseci! Adriana Kadar fotkama u kupaćem izazvala lavinu komenatara (FOTO)

Influence
0
adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Prošle godine brojni poznati parovi su se ostvarili u najlepšoj životnoj ulozi, a među njima su i influenserka Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović.

Popularni influenserski par je u julu 2023. godine dobio njihovo prvo dete, ćerkicu Doroteu. Sava i Adriana redovno sa pratiocima dele brojne detalje iz njihovog života, te od samog Doroteinog rođenja ne propuštaju da na društvenim mrežama podele svaki trenutak kroz koji prolaze kao roditelji, sve radosti, ali i brige i probleme.

adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

S obzirom na to da je Adriana postala mlada mama, ona rado deli savete koji su njoj pomogli i što se tiče bebe, ali i oporavka od porođaja.

Poznato je da je influenserka pre nego što je ostala trudna vodila računa o zdravoj ishrani i redovno trenirala, a sa ovim navikama je nastavila i u trudnoći.

Nakon trudnoće, Adriana je nastavila sa aktivnim treninzima, a sada, samo pola godina od porođaja imamo priliku da vidimo neverovatne rezultate do kojih je došla.

Adriana i Sava su sa ćerkicom već obišli brojne destinacije, a jedna od njih je i Dubai iz kog su se juče vratili. Tako je infleunserka sada podelila jedne od retkih fotografija u poslednje vreme na kojima je sama i ostavila sve bez daha svojim izgledom.

Mlada mama je pozirala u kupaćem na plaži, a njena izvajana figura privukla je najveću pažnju i izazvala brojne komentare.

„Kako si zgodna, svaka časti“, „Brate, šta je ovo? Ženo, zapalila si Instagram“, „Na prvi pogled sam pomislila da je stara slika, onda ostadoh bez komentara“, samo su neki od komplimenata koje je Adriana Kadar dobila, najviše od strane žena što joj sigurno imponuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence