Pretraži

“Zovite modnu policiju, imamo fijasko godine!” Popularna tiktokerka htela da imitira poznatu dobitnicu Oskara, pa završila na meti podsmeha (FOTO)

Influence
0
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Popularna tiktokerka Adison Rej postala je predmet podsmeha zbog odabira neočekivanog stajlinga na dodeli MTV Video Music Awards-a.

Jedna od najpopularnijih tiktokerki postala je poznata zahvaljujući klipovima kolje objavljivala na društvenim mrežama, a u kojima je pokazivala svoje plesačke sposobnosti. Ona se među prvima „probila“ na Tiktoku, naročito za vreme pandemije, i mada je danas sa trećeg „pala“ na peto mesto najpoznatijih tiktokera na svetu, njena popularnost i dalje je velika, a s godinama ona je naučila kako da gde god se pojavi privuče pažnju na sebe.

Nakon što je postala popularna na društvenim mrežama, uplovila je i u muzičke vode, pa se oprobala i na filmskom platnu, kada je dobila glavnu ulogu u filmu „He’s All That „.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Na ovaj način ona je postala i čest gost prestižnih svetskih događaja, pa se tako sinoć pojavila i na dodeli MTV Video Music Awards-a, na UBS Areni u Njujorku, međutim kombinacija koju je odabrala za ovu priliku nije naišla na oduševljenje fanova.

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Naime, svima je poznat film „Crni labud“, u kom Natali Portman glumi balerinu Ninu. Zahvaljujući ovoj ulozi Natali je dobila Oskara za najbolju žensku ulogu, a njen kostim labuda postao je česta inspiracija za odevne komade, naročito kada su u pitanju kostimi za maskenbale, kao i „komadi“ za crvene tepihe.

Upravo ovaj kostim je pokušala i Adison da iskopira, međutim ovaj pokušaj nije baš prošao najslavnije, a influenserka je završila ismejana.

Foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, ona je za ovaj događaj odabrala beli donji veš preko kog nije imala apsolutno ništa, osim ukrasa od tila koji su pokrivali zadnji deo tela, a koji su, po svemu sudeći, bili zamišljeni tako da predstavljaju baletsku suknjicu.

Ovakav stajling naišao na negodovanja, ali i podsmeh mnogobrojnih korisnika društvenih mreža, a njihovi negativni komentari ne prestaju da se šire društvenim mrežama.

“Zovite modnu policiju – imamo fijasko godine”, bio je samo jedan od komentara upućen mladoj tiktokerki.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence