Pretraži

RAZOČARALA: Filmski prvenac Adison Rej doživeo debakl

Influence
0
Photo: Instagram/addisonraee

Film je rimejk originalne komedije Ona je ta, iz 1999. godine, u kome popularni momak ostaje bez devojke koja ga ostavlja zbog rijaliti zvezde. Kako bi se spasio, opkladi se sa drugovima da će štreberku pretvoriti u lepoticu, koja će postati kraljica mature. Naravno, oni se zaljube jedno u drugo.

I nova verzija u kojoj glumi mlada zvezda ima sličnu priču, s tim da je ovoga puta ona ta koja od običnog momka pravi princa. I to je samo jedna od stvari koja se kritičarima nije dopala.Rej je „ozbiljna glumica, ali joj nedostaje vokalna ekspersija i izrazi lica potrebni da bi se iskazala dubina Pedžet,“ napisala je kritičarka Washington Posta Sonja Rao, koja je dodala da se cela glumačka ekipa trudni, ali neke stvari „jednostavno nije moguće spasiti“.

Kritičarka New York Timesa Devika Giriš navela je da su Adison i njen partner Taner Buknan „neubedljivi u svojim pokušajima da prenesu poruku mladima da treba biti svoj“.

Ipak, njihovu hemiju nemoguće je ne pohvaliti, ocenjuju Mari Solosi i iz Entertainment Weeklyja i Kortni Havard iz Varietyja, „uprkos lošem scenariju“.

Na sajtu IMDb, film ima ocenu 4,4 od 10, a čak 26% gledalaca film je ocenilo ocenom 1, navodeći da je jedini dobar glumac u filmu bio – konj.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence