Pretraži

HAJDI KLUM JE KRALJICA MASKIRANJA: 7 kostima kojima je slavna manekenka šokirala svet za Noć veštica (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:heidiklum
Foto:Printscreen/Instagram:heidiklum

Hajdi Klum svake godine sve više iznenađuje javnost svojim maskama za Noć veštica, pa je postalo jasno da od nje definitivno iz godine u godinu možemo očekivati – neočekivano! 

Ona se već 23 godine pojavljuje u neobičnim kostimima, a kako se približava sezona praznika, fanovi s nestrpljenjem iščekuju kraj oktobra kada će se slavna manekenka pojaviti u najoriginalnijem kostimu godine.

Iako se i druge poznate ličnosti trude da svaku masku za Noć veštica urade bolje od prethodne, trofej ipak drži Hajdi Klum sa svojim ekscentričnim, a vrlo često i bizarnim kostimima. Ove godine Hajdi se pojavila u kostimu pauna, a na crvenom tepihu je zajedno sa svojim timom izvela ceo performans i pokazala kako se njen rep transformiše, čime je još jednom pokazala da zasluženo nosi titulu kraljice Noći veštica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

I dok ceo svet bruji o njenom ovogodišnjem kostimu, u nastavku pogledajte koji su najbolji kostimi  koje je Hajdi Klum ikada ponela:

1.Ljudsko telo (2011)

Foto:Printscreen/Youtube:seomarketing
Foto:Printscreen/Youtube:seomarketing

Ovo njeno izdanje je iznenadilo sve, jer je sam ulazak izgledao čudno. Naime nju su uveli u bolničkom krevetu pokrivenu belim čaršavom, a tek kada su stigli do dela za fotografe ona je ustala iz kreveta i pokazala svoju masku. Ona se maskirala u ljudsko telo, te je sva čovečja muskulatura bila iscrtana po njoj.

2. Stara gospođa (2013)

Foto:Printscreen/Youtube:taff
Foto:Printscreen/Youtube:taff

Ona je te godine došla prerušena u staru gospođu i apsolutno niko nije mogao da je prepozna koliko je njena tadašnja maska bila upečatljiva i realna.

3. Leptir (2014)

Foto:Printscreen/Youtube:entertaintmentwire
Foto:Printscreen/Youtube:entertaintmentwire

Na tadašnjoj žurki povodom Noći veštica se pojavila u ulozi leptira i svi su bili prijatno iznenađeni zbog toga što ovog puta Hajdi nije prešla granicu – iako u maskama za Noć veštica nema granice!

4.Džesika Rebit (2015)

Foto:Printscreen/Youtube:smgceleb
Foto:Printscreen/Youtube:smgceleb

Za ovo izdanje Hajdi Klum su se  svi složili da je jedno od njenih najboljih i da je iznela lik Džesike Rebit na pravi način.

5. Hajdi Klum (2016)

Foto:Printscreen/Youtube:acceshollywood
Foto:Printscreen/Youtube:acceshollywood

Pored svih njenih bizarnih ideja, ova je u isto vreme bila i bizarna i simpatična. Pre sedam godina Hajdi je došla na ideju da se maskira u – sebe! Osim toga, sa sobom je povela još par devojaka koje su takođe bile maskirane u nju, pa se na jednom mestu našlo nekoliko Hajdi Klum odjednom, a ovaj prizor u prvi mah zbunio je, a potom i nasmejao mnoge.

6. Fiona (2018)

Foto:Printscreen/Youtube:extratv
Foto:Printscreen/Youtube:extratv

Dok je ona bila Fiona, njen suprug je bio Šrek, pa su zbog toga bili pravi moćni par za Noć veštica.

7. Crv (2022)

Foto:Printscreen/Youtube:entertaintmenttonight
Foto:Printscreen/Youtube:entertaintmenttonight

Ovo je sigurno jedan od Hajdinih najbizarnijih kostima koje je ikada ponela. Ceo svet je bio iznenađen činjenicom da bi slavna lepotica, kakva je Hajdi Klum, ponela ovakav kostim za Noć Veštica. Ipak, zbog ove ekscentrične ideje o Hajdi je brujao ceo svet, a na društvenim mrežama je postala viralna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News