Pretraži

STIGAO TOKSIKOLOŠKI NALAZ METJUA PERIJA! Otkriveno da li je uzrok smrti konzumiranje nedozvoljenih supstanci

Showbiz
1
metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Smrt poznatog glumca Metjua Perija šokirala je javnost u subotu uveče, a mnogi se pitaju šta se dešavalo te noći koja je završena tragičnim gubitkom jednog od velikana Holivuda.

Podsetimo, Metju Peri je pronađen mrtav u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu. Glumac je imao 54 godine. Poznato je da se Peri tokom svoje mladosti i dugogodišnje karijere borio sa zavišnoću od opijata i alkohola, o čemu je više puta i otvoreno govorio.

Upravo iz ovih razloga, njegova porodica, prijatelji, kao i javnost se pitaju da li je te kobne noći poznati glumac konzumirao išta od nedozvoljenih supstanci. Prelimenarni testovi, koji nisu toliko detaljni kao pun toksikološki nalaz sada su isplivali, te se navodi da u trenutku smrti Metju u svom telu nije imao ni fentanil ni met zbog čega je kao razlog smrti isključeno predoziranje ovim stupancama, prenosi TMZ.

Ipak ovo nisu zvanični rezultati, detaljni testovi koji će pokazati tačnu istinu, kao i da li su u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi i i da li su lekovi koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama, biće gotovi tek za nekih četiri do šest meseci.

Posle premilinarne istrage, vlasti losanđeleskog okruga su odložile zvaničnu objavu uzroka smrti, koja će uslediti možda tek za nekoliko nedelja

Prema ranijim navodima, istražitelji su u kući glumca pronašli lekove izdate na recept, ali su svi bili pravilno obeleženi na Metjuovo ime i u odgovarajućim kutijicama za lekove,

Metju je u svojim memoarima koje je izdao 2022. godine otvoreno pisao o svojoj borbi sa zavišnošću, te je otkrio da je na odvikavanju bio čak 9 puta, kao i da je pre nekoliko godina bio na rubu smrti. Ipak, njegovi bliski prijatelji i porodica su naveli da su sigurni da je bio trezan i čist u poslednjih nekoliko meseci, kao i u trenutku smrti.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz