Pretraži

„SVAKI PUT JE DOBIO POPUST“: Sajsi MC priznala sa kojim kolegom voli da sarađuje, pa otkrila detalje privatnog života

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Tekstopisac i jedna od najpoznatijih reperki sa naše scene, Sajsi MC, poput mnogih njenih kolega našla se na promociji albuma prvenca pevačice Sanje Vučić.

Sajsi se porodila u martu ove godine i po prvi put se ostvarila u ulozi majke. Reperka je mesecima krila trudnoću kako od medija, tako i od svojih fanova, a potom je sve iznenadila pojavivši se na jednoj dodeli nagrada sa stomakom.

Ipak i pored nove uloge koju ima u životu, ona je nastavila aktivno da se bavi svojim poslom, te joj je ova godina bila ispunjena brojnim poslovnim projektima i saradnjama sa kolegama, kao i nastupima.

Sajsi je sada otkrila kako je beba, a i kako se ona snalazi u ovoj ulozi, kao i koliko joj znači podrška porodice.

„Bebica je odlično, raste. Kako je mama? Moja mama koja čuva bebu je super, a i ja sam samim tim super zato što mogu da stignem da dođem i vidim sve vas. Podrška najbližih mi je sve. Znači mi sve zato što da nema toga ja bukvalno ne bih mogla da radim svoj posao“, navela je ona za okupljene medije.

S obzirom na to da se prošle godine našla u timu Save Perovića, koji se prijavio za takmičenje za pesmu za Evroviziju, reperka je otkrila da li postoji mogućnost da bude deo ovog takmičenja ponovo.

„Videćemo, ništa nije sigurno, ali meni je prošle godine bilo fenomenalno. Konkurs za prijavu za autore je produžen još deset dana, tako da su to divne vesti“, kaže Sajsi MC.

Kao tekstopisac radila je pesme za brojne kolege od kojih su mnoge postavili hitovi, a Sajsi je sada iznela ime izvođača koji kod nje uvek ima popust.

„Filari je super za saradnju, svaki put do sada je dobio popust“, izjavila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz