Pretraži

EVROVIZIJSKI POBEDNIK IMA NOVU DEVOJKU: Damijano David uhvaćen sa poznatom glumicom (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:damianodavid
Foto:Printscreen/Instagram:damianodavid

Jedan od članova grupe “Maneskin“ i evrovizijski pobednik Damijano David je uhvaćen u društvu poznate glumice Dav Kameron.

  1. godine njegova grupa Maneskin donela je pobedu Italiji na Evroviziji i od tada njegov profil na društvenim mrežama je preplavljen komentarima devojaka iz raznih delova sveta.

Zbog svog ekscentričnog izgleda i načina predstavljanja u javnosti mnogim devojkama je zapao za oko, pa i ako nisu slušale rok muziku, počele su zbog njega.

Kako su stekli brzo slavu počeli su da nastupaju svuda po svetu i zbog toga ih paparaci prate u stopu, te je zbog toga uhvaćen i u prevari.

Damijano je bio u vezi sa Đorđom Soreli, ali zbog paparaca koji su ga uhvatili u prevari došlo je do raskida, a on je saopštio javnosti da mu je jako žao zbog takvog razvoja događaja.

Očigledno da je ovaj pevač nastavio dalje posle raskida i ubrzo je uhvaćen u društvu druge ženske osobe.

U pitanju je poznata glumica Dav Kameron, a oni su viđeni kako zajedno napuštaju koncertnu salu nakon njegovog koncerta u Brazilu i ulaze zajedno u automobil.

damiano david dove cameron
Foto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dav je bila na njegovom koncertu i u Njujorku pre mesec dana, a nakon toga se pročula priča kako su se ljubili na jednoj zabavi.

Jedan od fanova grupe “Maneskin“ je otkrio da je Dav bila sve vreme sa njima dok su boravili u Brazilu i da je glumica viđena sa njima na plaži.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News