Pretraži

SNAŽNE PROMENE U LJUBAVI: 3 horoskopska znaka će 8. novembra upasti u pravi VRTLOG emocija

Izvor:  Sensa.rs
|
Astro
0
par, ljubav, horoskop, astro dejt
Foto: Liam Norris / ImageSource / Profimedia

Venera započinje svoj hod u znaku Vage 8. novembra 2023., a budući da je ona upravo planeta ljubavi, moguće su promene u romantičnim odnosima za određene horoskopske znakove.

Kada Venera započne hod u znaku Vage 8. novembra 2023., određeni horoskopski znakovi će doživeti promene na ljubavnom polju. Dok će neki uživati u pronalasku srodne duše ili produbljivanju svog romantičnoga odnosa, drugi će konačno napustiti odnos koji ih već duže ne čini srećnim – za neke će kraj označiti novi početak!

Evo koja će 3 horoskopska znaka doživeti promenu u ljubavi:

Ovan

Ovnovi će osetiti promene u ljubavnom životu tokom tranzita Venere kroz Vagu. Ovaj tranzit podstaćiće ih da se posvete ravnoteži i harmoniji u vezama, te da budu otvoreniji za kompromis i saradnju sa partnerom. Ako vas već neko vreme muče neke stvari koje niste imali prilike podeliti sa partnerom, ovaj tranzit daje vam dobar povod da se tome posvetite. Ovo je period u kojem će iskrena komunikacija u ljubavi biti u fokusu za vas. Promene su dobre, a često i nužne, kako bi odnos koji imamo rastao u pravom smeru – smeru ljubavi i poštovanja.

Foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci bi mogli doživeti promene u svom ljubavnom životu tokom ovog tranzita, jer će Venera stvarati povoljne aspekte s njihovim sunčevim znakom. To može doneti više romantike, harmonije i komunikacije u njihovim vezama. Zauzeti Bikovi će osetiti posebnu povezanost i ljubav prema svom partneru. Bićete zahvalni i ponosni na odnos koji ste gradili sa svojom drugom polovinom. Slobodni Bikovi će se fokusirati na ljubav prema samima sebi – dok ne zavolimo sebe, ne možemo ljubav pokloniti ni drugoj osobi.

 

Vaga

Vage će verovatno osetiti najveći fokus na ljubavne odnose tokom ovog tranzita, a to može doneti velike promene u njihovim vezama. Mogli biste se osećati posebno privučeni novim ljubavnim prilikama ili ponovo povezati s partnerom na dubljem i harmoničnijem nivou. Zapravo, za Vage ovaj tranzit donosi dve apsolutno različite opcije, ali dobra vest je kako će ishod u konačnici svakako biti pozitivan. Nova ljubav u naš život unosi ushićenost i pregršt pozitivnih emocija, ali ponekad je i kraj zapravo samo novi početak – novi početak pažljivijeg izbora, rada na sebi i stavljanju sebe i svojih potreba na prvo mesto.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro