Pretraži

ON JE NAJBOLJI FRAJER NA SVETU: Laskava titula pripala holivudskom glumcu u ŠESTOJ DECENIJI života (FOTO)

Showbiz
0
patrik dempsi
Foto: Instagram printscreen/patrickdempsey

S obzirom na to da smo već ušli u novembar i da se nazire kraj 2023. godine, ulazimo u period kada se biraju osobe i događaji koji su obeležili godinu sa nama. 

Tako je i na red došla titula najpoželjnijeg muškarca na svetu koju dodelje čuveni magazin „People“. Njihov izbor po mišljenju mnogih predstavlja jedan od najmerodavnijih u branši kada je ova kategorija u pitanju, te svi sa nestrpljenjem iščekuju kome će pripasti ova laskava titula.

Ovog puta proglašenje je bilo sinoć u emisiji Džona Kimela, a za najboljeg frajera na svetu proglašen je holivudski glumac Patrik Dempsi!

Patrik Dempsi pored neverovatnog dobrog izgleda, prepoznatljiv je i po harizmi, plavim očima i osmehu koji je očarao mnoge. Njegova karijera traje zavidnih 35 godina, a našoj publici je najpoznatiji po ulozi doktora Dereka Šeparda u kultnoj seriji „Uvod u anatomiju“, ali i po brojnim filmskim ulogama.

Zanimljivo je da je Dempsi uveliko u šestoj deceniji života, te je ove godine proslavio svoj 57. rođendan, što potvrđuje mišljenje da su zreliji muškarci sve poželjniji, a on je odneo pobedu u kategoriji u kojoj su se našle i njegove mlađe kolege. Podsetimo, još jedan muškarac iz kluba 50+ godina dobio je ovu titulu u izboru magazina „People“ – to je bio glumac Pol Rud 2021. godine. Prošle godine je za najseksi muškarca izabran Kris Evans, a 2020. priznanje je dodeljeno Majklu B. Džordanu. 

Kimel se u sinoćnoj emisiji našalio na Patrikov račun, a potom i potvrdio da glumac s godinama izgleda sve bolje i bolje.

„Zašto im je trebalo toliko dugo, to je jedino pitanje koje imam. Postaješ sve zgodniji svake godine, a oni su izgleda čekali… Ko da otvaraju flašu finog vina, odlučili su da sačekaju do prave godine“, rekao je voditelj, dok se Patrik zahvalio na laskavoj tituli.

„Hvala vam puno. Srećan sam što sam doneli tu odluku i što sam izabran ove godine“, prokomentarisao je Dempsi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Na žalost svih dama, Patrik je u srećnom braku već 24 godina i on i njegova supruga Džilijan Fink važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda. Par ima troje dece – ćerku Talulu i blizance Darbija i Salivana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz