Pretraži

„GRKINJE NISU LEPE KAO SRPKINJE“: Katarina Grujić otkrila da li je LJUBOMORNA, pa progovorila o razdvojenosti od supruga

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler, Marko Gobeljić, već nekoliko godina uživaju u skladnoj ljubavi iz koje su i dobili ćerku Katju.

Poznato je da je Marko dugi niz godina igrao za jedan beogradski klub, kao i da je Katarini zbog posla najviše odgovarao život u Srbiji, te su se oni skućili i napravili dom po njihovoj meri u jednom od najprestižnijih naselja u Beogradu.

Ipak, oni su sada naišli na prvu prepreku u njihovom odnosu i suočili se sa razdvojenošću. Naime, Gobeljić je potpisao ugovor sa jednim grčkim klubom, zbog čega se pre nekoliko nedelja preselio u Atinu.

S obzirom na to da u Srbiji i ona i Katja imaju ustaljen život, Katarina je odlučila da neko vreme živi na relaciji Srbija-Grčka, te je sada otkrila kako podnosi to što je odvojena od supruga.


„Radimo zajedno, svuda idemo zajedno, osim na poslove. On na svoj, ja na svoje. To je jedina razlika. Teško je kada ostaneš sam, sve padne na tebe, ne samo obaveze, to mi je najmanji problem. On mi najviše nedostaje da bude tu pored mene“
, otkrila je pevačica za „Blic“, a potom priznala kome je rastanak najteže pao, kao i sve o posebnoj vezi koju imaju njen suprug i ćerkica Katja.

„Marko je najteže podneo, a ja više od Katje. Ona još nije svesna. Kada god on okrene leđa, ona krene da plače, to je tako i kući. Sada kada smo bili na aerodromu, ona je plakala, ali sam je zanimala, pa je posle pet minuta prestala da plače, ali ja nisam, tako da ipak je meni bilo teže“, kaže Katarina.

Iako će neko vreme provesti razdvojeni, pevačica je sigurna u odnos koji ima sa Markom, te ljubomora ne postoji.

„Ma kakva ljubomora. Ne verujem da su Grkinje toliko lepe kao Srpkinje, ali obožavam njihovu muziku. Nisam svađalica u braku. U braku postoje čarke, ali to nije ništa strašno i ozbiljno“, rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz