Pretraži

Detalj o kom bruji internet: Kajli Džener se nakon velikog skandala pomirila sa Džordin Vuds, njihov susret na Nedelji mode privukao svu pažnju (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kyliejenner

Poznata članica Kardašijan-Džener porodice je snimkom koji kruži društvenim mrežama dokazala da su Džordin Vuds i ona obnovile svoje prijateljstvo, a komentari njihovih fanova su više nego pozitivni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Kajli je pre par dana viđena u prvom redu na reviji prestižnog modnog brenda Jean Paul Gaultiera čiju je kreaciju i ponela na sebi na Nedelji mode u Parizu.

Svojom pojavom oduševila je mnoge, nosila je kratku belu haljinu, sa providnim platformama cipelama i sve je ukombinovala sa jednostavnom šminkom.

@voguegermany @Kylie Jenner at the @JeanPaulGaultier Spring/Summer 2024 #couture show in Paris. #voguegermany #kyliejenner #kylie #pfw #parisfashionweek #hautecouture #kyliejenneredit #kyliejenneredits #kyliejennerfanpage #kyliejennerstyle #hautecoutureweek ♬ original sound – daily nicki verse

Pored njenoj fantastičnog stajlinga, svima je zapalo za oko to što se ona očigledno pomirila sa svojom nekadašnjom najboljom prijateljicom Džordin Vuds.

Naime, kamere su uspele da “uhvate“ momenata kada je Kajli mahnula i nasmejala se svojoj prijateljici Džordin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica (@kyliesnapchat)

Komentari na objavama njihovog snimka su se samo nizali, a Kajlini fanovi su bili i više nego oduševljeni prizorom koji vide.

“Jako se vole, ovo je prelep prizor“, “Sada imamo dokaz da su se pomirile“, “Nedostajale su mi njih dve zajedno“ bili su neki od komentara koji su se našli ispod viralnog video snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Prisetimo se, Kajli i Džordin Vuds su bile nerazdvojne drugarice, međutim zbog neverstva Tristana Tompsona, njihovo prijateljstvo se završilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Kajlina sestra Kloi bila je u braku sa Tristanom, a on ju je prevario sa Džordin i tako je nastala jedna velika drama u porodici Kardašijan.

Zbog prevare Kajli i Džordin su prekinule svoje dugogodišnje prijateljstvo, ali sudeći po snimku sa Nedelje mode u Parizu, njih dve su sada očigledno u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News