Pretraži

POVRATAK „KYLIE KING“ ERE: Kajli Džener napravila veliku promenu i vratila se prepoznatljivom imidžu iz 2014. godine! (FOTO)

Showbiz
0
kajli džener
Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda i najmlađa članica porodice Kardašija-Džener, Kajli Džener napravila je veliku promenu, koja nas je vratila deceniju unazad.

Poslednjih dana društvene mreže su preplavljene snimcima koje postavljaju influenserke širom sveta a kojom najvavljuju povratak 2014. godine kada su bila popularna eos labela, baby lips sjajevi i kada je poznata influenserka i rijaliti zvezda Kajli Džener kontsantno menjala boju kose.

Ona je tada još uvek bila tinejdžerka i to veoma uticajna. Kajli je tada bila uzor mnogim mladim devojkama koje su je često kopirale. To je išlo do te mere da je ona sama sebe u toj eri nazvala King Kajli. Ovim je pokazivala koliki je bio njen uticaj.

Ipak, već godinama ona ima ozbiljniji izgled i tamniju boju kose, međutim pre 10 godina ona je konstantno menjala boje od zelene, ljubičaste, do roze  koju je sada ponovo oživela.

Ova promena je iznenadila sve njene fanove koji su ostali i vše nego oduševljeni promenom koju je ova dvadesetšetogodišnjakinja napravila.

Foto: Instagram printscreen/kyliejenner

Ova promena frizure je naišla na veliko oduševljenje fanova ove ere, a dok su oni podržali ovo, neki od njih su se zapitali da li je u pitanju perika. Sve u svemu i više je nego očigledno sa se ova era vraća i da će ove godine biti veliki modni trend.

I naše influenserke su svesne povratka ovog trenda, a jedna od njih je i Jana Dačović. Naime, ona je danas odgovrala na pitanja svojih fanova a jedan od njih ju je upitao „postoji li neki trend koji bi vratila?“, a ona se osvrnula upravo na 2014. godinu.

– Da, ovo. – rekla je ona postavivši slike koje obelećavaju ovu eru , pa nastavila – I kažu ljudi da se vraća! Plus bih vratila kvadrat slike na ig sa onim njihovim filterima. 

Foto: Instagram printscreen/janadacovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz