Pretraži

ČETIRI VERIDBE I BROJNE – NE TAKO USPEŠNE – VEZE: Dejting istorija Paris Hilton puna je ljubavnih brodoloma, a sreću je na kraju pronašla kraj NJEGA!

News
0
Paris Hilton
Foto:Printscreen/Instagram:parishilton

O njenom ljubavnom životu se oduvek pričalo, a Paris nikada ništa nije krila i to ju je nekada koštala mnogo više nego što je ona mislila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Posle mnogobrojnih ljubavnih brodoloma i neuspešnih veza, ova zvezda je sada u srećnom braku sa njenim izabranikom i suprugom Karterom Reumom, a iz njihovog magičnog ljubavnog odnosa ova nedodirljiva plavuša je dobila čak i dvoje dece.

Kroz život je nisu uvek pratile tako lepe priče, često je bila na meti paparaca i novinara, svaki njen korak se pratio i bila je prava zvezda, što je ona i htela, ali kako sada priznaje – ne u tolikoj meri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Svaka njena ljubavna afera bila je medijski ispraćena, ali nisu se sve završile baš slavno, a ovo su sve njene bivše ljubavi:

Rik Salomon (2001.)

Paris i Rik su bili zajedno par godina, a on je izgubio u potpunosti njeno poverenje kada je objavio njihov kućni privatni snimak.

“Osećala sam se prevarnom i izdatom“, rekla je Paris tada za CNN.

“On nije bio neki rendom momak, to je bio čovek sa kojim sam ja bila par godina. Mislila sam da me voli i ne mogu da verujem da je tako nešto uradio. To je nešto što mi je promenilo život zauvek“.

Džejson Šav (2002-2003.)

Paris i model Džejson Šav su bili vereni još pre nego što su onlajn tabloidi postojali, pa se nije ni znalo mnogo o njihovoj vezi, osim da su ostali prijatelji, jer su 2010. viđeni zajedno u klabingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Paris je uvek volela DŽejsona i brinula o njemu. Kada su bili zajedno ona je bila samo dete i nije bila spremna da se preda nikome“, rekao je izvor tada.

Derik Viblej (2003.)

Kako izvori sada prenose, bilo je kratko i slatko i nikada se ništa nije pisalo o njihovoj vezi, ali da su u današnjem dobu gde su internet i informacije na njemu doživele ekspanziju sigurno bi svi znali sve o njihovoj vezi.

Nik Karter (2004.)

Paris Hilton je bila u vezi s Nikom Karterom iz Backstreet Boys samo sedam meseci. On je izneo prilično negativne stvari o njihovom vremenu zajedno u svojoj autobiografiji iz 2013. godine, tvrdeći da je Paris bila najgora osoba na svetu s kojom je mogao da se upusti u vezu i da je ona ta koja je uticala na njegove loše navike u vezi sa izlascima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U odgovoru, Paris je rekla da ne veruje da je bila negativan uticaj na Nika. Istakla je da su se zabavljali veoma kratko pre skoro 10 godina, i da je kada su se upoznali, on već bio uspešna pop zvezda. Smatra da je to bilo jedino što je tada uticalo na njega. Dodala je da je srećna što je on dobio pomoć za svoje probleme i želi mu sve najbolje.

Paris Kasidokostas Latsis (2004-2005.)

Paris i njen imenjak su se zabavljali otprilike godinu dana, a njihova veza se može opisati kao pravi vrtlog. Naime, verili su se već nakon osam meseci. Oboje su bili voljni razgovarati s medijima o njihovom raskidu, pri čemu je Paris (on) rekao za People:

„Trenutno je veoma težak period za mene. Volim Paris jako puno. Ovo je bilo najbolje iskustvo u mom životu.“

S druge strane, Hiltonova je rekla:

„Uvek ću ga voleti. Tretirao me kao princezu celo vreme. Sviđa mi se kako se nosi s ovim kao pravi džentlmen. Stvarno to poštujem.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Stavros Niarhos (2005-2006.)

Paris je primećena s grčkim naslednikom brodarskog carstva, Stavrosom Niarhosom, samo nekoliko dana nakon što se razišla s Parisom Kasidokostas-Latsisom. Oni su bili u vezi s povremenim prekidima otprilike godinu dana. Menadžer od Paris je potvrdio njihov raskid početkom maja, rekavši: „Potvrđujem da su raskinuli. Više nisu par. Ne znam tačan dan kada su prekinuli.“

Bendži Maden (2008.)

Nema dramatičnih scena ovde! Bendži i Paris su bili kratki i slatki, a kad su raskinuli, izvor je rekao People-u: „Ona je tužna zbog raskida, ali jednostavno su previše različiti i želeli su različite stvari u životu. Bio je veran i drag, ali bilo je vreme za pauzu.“

Doug Reinhart (2009-2010.)

Paris i zvezda serije „The Hills“, Doug Reinhart, zabavljali su se otprilike godinu dana i takođe su imali veoma neslavan raskid. Tokom jednog intervjua za Us Weekly, ona je izjavila:

„To je prošlo – uopšte me nije briga! Čak se ni ne sećam tog perioda svog života. Prešla sam preko toga! Shvatila sam da sam bolja bez njega. Raskinula sam jer zaslužujem nešto mnogo bolje! Nije bio pravi za mene i naći ću nekoga ko će me voleti takvu kakva jesam.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ci Vaits (2010-2011.)

Ovaj raskid deluje kao da je bio prilično pun problema! Vlasnik kluba Ci Vaits se pojavio u Parisinom šou „The World According to Paris“, ali očigledno mu se nije svidelo kako je prikazan. Kada su se razišli, Ci nije štedeo reči u kritikama svoje bivše, rekavši za People:

„Ne želim da govorim u ime Paris, ali raskid je nešto što sam znao da se mora dogoditi već nekoliko meseci – i konačno smo se složili. Moram se vratiti fokusiranju na svoju karijeru. U sledećem odnosu, očekujem iskrenost, snažne vrednosti, pravu komunikaciju, predanost, međusobno poverenje i poštovanje, nešto što nisam nužno imao nedavno. Na kraju dana, želim da moj partner i ja delimo istu etiku.“

River Viperi (2012-2014.)

Paris i model River Viperi bili su zajedno dve godine, a ona je potvrdila glasine o njihovom raskidu kada je uhvaćena kako ljubi nepoznatog čoveka na Malibuu.

Tomas Gros (2015-2016.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris i švajcarski milioner Tomas Gros zabavljali su se otprilike godinu dana nakon što su se sreli na Kanskom festivalu 2015. godine, ali su raskinuli u aprilu 2016.

„Ostali su prijatelji i bliski, ali zbog njihovih natrpanih radnih rasporeda i udaljenosti, jednostavno je postalo previše teško“, rekao je izvor za Life & Style, dodajući da „ostaju bliski prijatelji i brinu jedno o drugome, ali posao i razdaljina su im bili prepreka.

Kris Zikla (2017-2018.)

Paris i glumac Kris Zikla zabavljali su se otprilike godinu dana, a stvari su postale ozbiljne do te mere da su čak postali vereni. Međutim, nažalost, par je raskinuo veridbu u novembru 2018. godine, i izvor je rekao Us Weekly-u:

„Raskinula je s njim pre nekoliko nedelja. Bila je van zemlje u Dubaiju i Australiji. Paris je shvatila da to nije bilo suđeno“.

Karter Reum (2020-trenutno)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris i Karter su se brzo zaljubili, verili se samo nekoliko meseci nakon što su počeli da se zabavljaju. Paris je objavila vest o njihovoj veridbi na Instagramu, napisavši:

„Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog sastanka, a za moj rođendan organizovao je poseban put u tropski raj. Dok smo šetali do večere duž plaže, Karter nas je odveo do kabine ukrašene cvećem i klekao. Rekla sam da, da zauvek. Nema nikoga s kim bih radije provela večnost.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News