Pretraži

BIZARAN INCIDENT U DOMU ČARLIJA ŠINA: Slavnm glumcu komšinica upala u kuću, pa fizički nasrnula na njega, policija odmah odreagovala!

News
0
Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Čarli Šin napadnut je u svom domu, a ubrzo je pozvao policiju koja je u najkraćem mogućem roku odreagovala i sprečila da nastane pravi incident.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doug Ellin (@mrdougellin)

Sukob između poznatog glumca Čarlija Šina i njegove komšinice eskalirao je u sredu kada je četrdesetsedmogodišnja žena nezakonito upala u Šinov dom.

Prema potvrdi policijskog odeljka Los Anđelesa, glumac, poznat po ulozi u „Dva i po muškarca“, navodno je bio napadnut kada je otvorio vrata svoje kuće nakon kucanja.

TMZ je prvi izvestio o ovom incidentu, a izvori iz pravosudnih organa otkrili su da je žena, nakon što je Šin otvorio vrata, pocepala njegovu košulju i pokušala da ga uguši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doug Ellin (@mrdougellin)

Svedoci tvrde da su čuli viku i galamu iz glumčeve kuće, a policija je brzo reagovala i uhapsila 47-godišnju napadačicu.

Slučaj je trenutno u istrazi, a javnost s nestrpljenjem očekuje nove detalje o ovom neočekivanom incidentu u Los Anđelesu.

Ovo nije prvi put da je glumac imao problema sa tom ženom, dodaju izvori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen)

Čarli je navodno rekao policiji da mu je ista žena nedavno poprskala lepljivu tečnost po automobilu i da je dan pre napada ostavila smeće ispred njegovih vrata.

Prisetimo se, Čarli je imao dugogodišnju borbu sa alkoholizmom, a njegova borba sa zavisnošću bila je dobro dokumentovana. Priznao je da je nekada voleo da pije ujutru i često bi dodavao viski u kafu.

Međutim, situacija u njegovom životu u međuvremenu drastično se promenila, pa Šin sada, navodno, ustaje oko 4:30 ili 5 ujutru kako bi ranije saznao vesti, vežbao, odgovarao na emailove i pomogao deci da se pripreme za dan, prenosi jedan od njemu bliskih dobro informisanih izvora.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News