Pretraži

HAJDI KLUM I SOFIJA VERGARA NIKAD RASPOLOŽENIJE: Slavne lepotice uhvaćene zajedno na večeri, svojom pojavom oduševile sve prisutne! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Hajdi Klum i glumica Sofija Vergara odlučile su da se opuste na jednoj večeri, a njihovi stajlinzi privukli su poglede osuševljenja.

Poznata glumica Sofija Vergara i manekenka Hajdi Klum oduzimaju dah gde god da se pojave, a jedina bolja stvar od toga da sretneš jednu od ove dve zvezde, jeste da ih sretneš zajedno u isto vreme!

Njih dve odišu velikom lepotom i ženstvenošću, a ove dve zvezde sada su uhvaćene zajedno. Naime, one su provele sjajno veče u jednom restoranu u Los Anđelesu, a paparaci su ih snimili kako se drže za ruke prilikom ulaska u restoran.

Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se od njih i očekuje, Sofija i Hajdi pojavile su se u izdanjima na koje niko ne ostaje ravnodušan,

Hajdi je bila u uskoj crnoj mini haljini na jedno rame koja je savršeno išla uz njeno telo. Na nogama je imala sandale na štiklu a kosa joj je bila puštena i uvijena u lokne. Ceo autfit upotpunila je srebnim nakitom i srebrno-crnom torbicom.

Sa druge strane Sofija je bila u potpuno drugačijoj kombinaciji. Glumica je za ovu priliku odabrala dugu braon haljinu koja savršeno ističe njenu figuru, a uz nju je ukombinovala crne sandale sa jako visokom štiklom, i torbicu u istoj boji.

Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je Hajdi uživala u druženju sa prijateljicom Sofijom, odmah nakon večere vratila se svojoj porodici i suprugu Tomu Kaulitzu, koji je došao po nju automobilom i sačekao je ispred restorana.

Što se tiče Sofijinog privatnog života, ona se rastala od supruga Džoa Manganijela u julu nakon sedam godina braka, a njen bivši je ubrzo nakon toga započeo romansu sa svojom novom izabranicom Kejtlin O’Konor.

Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz