Pretraži

„NAJRADIJE BIH SADA VRIŠTALA“: Đia priznala da nikad nije imala veću tremu, pa otkrila detalj o sebi koji NIKO nije znao

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Druga takmičarka koja je u večerašnjoj epizodi predstavila svoju pesmu i spot je Anđela Đia Dekić.

Anđela je uz pomoć svog mentora Nataše Bekvalac i njenog tima snimila numeru pod nazivom „Nervni slom“, a publici je sada otkrila kako su tekle pripreme i sa kojim poteškoćama se suočavala tokom snimanja.

Foto: IDJTV

Ovo je moja prva pesma u životu i baš je osećam na poseban način. Čula sam da je Nataša rekla, kada je prvi put čula, da će biti hit, tako da – manifestujemo! Što se spota tiče, nisam imala osećaj da mi je to prvi spot u životu. Najviše poteškoća sam imala sa koreografijom, jer smo to snimali u 1 ujutru i bilo je prehladno, tako da jedino se toga plašim, kako je ispala ta scena – rekla je Đia i nastavila:

Mislim da publika još nije ni imala priliku da upozna pravu mene, nisam u Show-u dala ni 50 posto sebe, što mi je malo i žao. Ova pesma je put da me publika mnogo bolje upozna i prihvati. Nikada nisam spomenula to da studiram filozofiju i da ću jednog dana biti filozofkinja, a sada ćete videti kako to izgleda kako to izgleda kada jedna filozofkinja snimi pesmu i spot pod nazivom „Nervni slom“! – zaključila je Đia, a svoj komentar potom je dala i Nataša:

– Đia je veoma specifična kao biće, prvi put kad sam je čula i videla primetila sam da je jako zatvorena i povučena. Mislim da ona tek sad, kao cvetić, treba da se polako otvori, i u odnosu na sebe iznutra i u odnosu na publiku i sve nas.

Foto: IDJTV

Đia je potom u studiju voditeljima, koučevima i publici priznala da ima veliku tremu i da s nestrpljenjem iščekuje da svi zajedno premijerno čuju pesmu i pogledaju spot.

– Nikad nisam imala veću tremu, jedva čekam da vidim kako je ispao spot – rekla je Đia, nakon čega je usledila premijera njenog spota i pesme pod nazivom „Nervni slom“, tokom kojeg se moglo videti da je Đia presrećna i izuzetno ponosna.

Foto: IDJTV

– Najradije bih sada vrištala! Jako sam srećna, ovo sam zapravo ja! – istakla je Đia ushićeno po završetku spota, a onda su usledili komentari Coach-eva.

Foto: IDJTV

– Ja kada sad gledam ovaj spot, ne bih nikada rekla da je ona osoba koja je nesigurna, koja nema samopouzdanja, već upravo potpuno suprotno. Ti treba da se baviš muzikom i ovo je način da pobediš sve svoje unutrašnje borbe i strahove, jer scena i muzika stvarno znaju da izleče – rekla je Nataša.

Foto: IDJTV

– U spotu izgledaš kao da si već zvezda, toliko su te pogodili, izgledaš fantastično. Imaš dobar odnos sa kamerom, mogu da predvidim mnogo veliku karijeru za tebe i baš se radujem – rekao je Darko.

– Izuzetno mi se dopao spot i ona u spotu, izgleda kao da joj je trideseti spot u karijeri. Kao što se nekada u takmičenju videlo da se ne osećaš komforno, tako se u pesmi i spotu videlo koliko se osećaš dobro i to je preneto na nas koji smo sada vaša publika. Kolektivni ponos vlada trenutno – istakao je Relja.

Novu pesmu jedne od Top 12 finalista, Anđele Đekić Đije, pod nazivom „Nervni slom“ možete poslušati na IDJVideos.TV Jutjub kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow