Pretraži

Aleksandra Mladenović pozirala u kupaćem, pa pokazala izvajano telo: Usledilo pitanje o ljubavnom životu, pevačica odgovorom iznenadila sve (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović otišla je na putovanje i to na dobro poznatu lokaciju koju njene kolege obožavaju, te je tom prilikom pokazala i svoju izvajanu figuru kojom je izazvala brojne komentare.

Pevačica neumorno nastupa i jedna je od traženijih pevačica na našim prostorima zbog čega nekada nema slobodnog vremena za odmor. Ipak ona je u poslednjih nekoliko meseci uspela da izdvoji vreme i poseti nekoliko egzotičnih destinacija i to sa svojim novim izabranikom.

Aleksandra je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u bikiniju sa odmora, a iako nije želela da otkriva lokaciju, njeni pratioci su posumnjali da je u pitanju Dubai zbog peščane plaže i nebodera koji su se nazirali u pozadini.

Burne komentare i reakcije izazvala je i pevačicina figura i izvajano telo koje je istakla u kupaćem kostimu.

Pored svih komentara na račun njenog izgleda i muzike, pojavio se i komentar sa ljubavnim pitanjem i zatim sa ponudom, a Aleksandra je na šaljiv način odgovorila fanu.

Foto:Printscreen/Instagram:aleksandra_mladenovic_

“Je l’ imaš dečka?“, pitao je jedan od pratilaca.

“Muža + dečka“, odgovorila je Aleksandra, pa ovim komentarom zbunila mnoge.

Ono što je zanimljivo jeste komentar koji je usledio od strane dečka koji joj je i postavio i ovo pitanje, a koji je konstatovao da pevačica zaslužuje još jednog momka zbog svoje lepote.

“Tako lepa devojka zaslužuje još jednog“, napisao je njen pratilac.

Mnoge je začudio njen odgovor da ima muža i dečka, s obzirom na to da je nedavno uplovila u novu vezu nakon velike drame sa svojim bivšim dečkom. I dok su neki ovaj komentar shvatili kao mogućnost da će lepa pevačica uskoro ozvaničiti svoju ljubav i stati na „ludi kamen“, drugi su ovo pak shvatili kao šalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News