Pretraži

BARBARA POPOVIĆ U SUZAMA: Voditeljka jednim pritanjem rasplakala učesnicu IDJShow-a – evo šta nas očekuje u novom IDJHot-u!

News
0
Foto: IDJTV

U novom izdanju emisije IDJHot, koju premijerno možete pogledati u petak 8. decembra od 20h na Youtube kanalu IDJTV, voditeljka Danica Nikolić ugostila je finalistkinju druge sezone IDJShow-a, Barbaru Popović.

Dvadesetogodišnja takmičarka druge sezone IDJShow-a, Barbara Popović, već na samom početku takmičenja istakla se vanserijskim talentom i vokalnim sposobnostima koje su ceo region ostavile bez daha.

Ipak, tokom takmičenja suočavala se sa brojnim pohvalama, ali i kritikama, međutim, sve one pomogle su joj da se u svakoj sledećoj epizodi takmičenja prikaže u još boljem svetlu.

Foto: IDJTV

Iako svojom pojavom ostavlja utisak osobe koja se teško otvara i pokazuje emocije, voditeljki Danici Nikolić pošlo je za rukom da joj se Barbara kroz razgovor potpuno otvori i otkrije o sebi sve ono što publika do sada nije imala prilike da sazna.

Barbara je ovom prilikom na jedno od pitanja voditeljke zaplakala i bez zadrške pokazala svoju emotivnu stranu, a o čemu su sve razgovarale i šta je Barbara ovom prilikom otkrila o svom životu, porodici,, detinjstvu, karijeri i emocijama, saznajte u novom izdanju emisije IDJHot, koje premijerno možete pogledati u petak, 13. decembra od 20h na IDJTV Youtube kanalu i IDJTV televiziji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News