Pretraži

Najavljeno ukidanje mnogima omiljene opcije: Korisnici Netflixa besni nakon vesti o promenama na popularnoj striming platformi

Hi-Tech
0
Foto: Denis Rozhnovsky / Alamy / Alamy / Profimedia

Netflix je u poslednje vreme nekoliko puta izazvao nezadovoljstvo kod svojih korisnika, a čini se da ne planira da stane sa „testiranjem njihove tolerancije“.

Pored toga što je u više navrata povećavao cene pretplata za pakete, Netflix je sada nagovestio da bi i jedna pogodnost mogla biti ukinuta.

Radi se, naime, o tome da je određenim korisnicima stiglo obaveštenje o tome da će im uskoro biti onemogućeno preuzimanje sadržaja za offline gledanje na Windows aplikaciji.

Osnivač specijalizovanog sajta „Android Police“, Artem Rusakovski, objavio je na društvenoj mreži Twitter ovo, i zapitao se kako je moguće da Netflix na ovaj način ažurira svoju aplikaciju.

Foto: True Images / Alamy / Alamy / Profimedia

– Ovo koristim kako bih mogao da gledam Netflix u avionu. Užasna promena – prokomentarisao je Rusakovski.

Ukoliko do ovoga dođe, mogao bi to da bude još jedan izvor kritika za Netflix, pored ionako nepopularnih odluka u poslednje vreme.

Ipak, trebalo bi napomenuti da se iz Netflixa još uvek nisu oglašavali niti su ove navode zvanično potvrdili, ali i da će, i ako do ovoga dođe, i dalje biti moguće preuzeti sadržaj za offline gledanje na mobilnim uređajima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Hi-Tech