Pretraži

Ovo više nećete moći da sakrijete! WhatsApp uvodi novu funkciju koja se mnogima neće dopasti

Hi-Tech
0
Foto: Bongkarn Thanyakij / Alamy / Alamy / Profimedia

Korisnici ove popularne aplikacije bi mogli uskoro da “osete“ jednu veliku promena koja im se možda neće dopasti.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za online komunikaciju u svetu, Whatsapp, razmatra  da se uvede novu opciju kojom će prikazivanje statusa aktivnosti korisnika, odnosno vidljivost „online“ statusa tokom korišćenja aplikacije, biti obavezna.

Naime, iako trenutno možemo videti aktivnost samo onih koji su tu opciju omogućili, WhatsApp je odlučio da ukine opciju „biranja“ vidljivosti statusa aktivnosti, tvrdeći da ne treba da postoji razlika među korisnicima, te da svi treba da imaju „isti tretman“.

Foto: Thomas Trutschel/photothek.de / imageBROKER / Profimedia

Ubuduće, kako se navodi, svi oni koji su do sada želeli da skrivaju status i budu „nevidljivi“ ostalim korisnicima, više to neće moći, jer im nova verzija aplikacije to neće omogućiti.

Od sada će na WhatsApp-u biti sve transparentno i bez skrivanja što će mnogima olakšati, dok će drugima možda otežati život, ukoliko spadaju u one koji vole da se „skrivaju“ na internetu.

Kako je preneo sajt WABetainfo, ova ova opcija je „još jedan korak u stalnoj potrazi za WhatsApp-om da poboljša korisničko iskustvo“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Hi-Tech