Pretraži

3 JESENJE TRENDI FRIZURE: Napravite ih brzo, lako, jednostavno i bez odlaska kod frizera! (VIDEO)

Beauty
0
Foto:Printscreen/Instagram:jasmin_penelope frizure
Foto:Printscreen/Instagram:jasmin_penelope

Žene znaju koliko je stilizovanje kose nekada mučan deo sređivanja, pa se zbog toga, umesto samostalnog pravljenja frizure, više odlučuju za odlazak kod frizera.

Međutim, postoje mnoge brze frizure koje možete sami da napravite i nije vam potrebna ničija pomoć.

Devojke na društvenim mrežama su nam olakšale pravljenje frizura, jer kako je koršćenje Tiktoka i ostalih društvenih mreža postalo aktuelno, one vrlo rado dele svoje trikove za pravljenje frizura na svojim profilima.

Moramo priznati da je nekada zanimljivo eksperimentisati sa svojom kosom sam, jer ni frizeri nemaju baš uvek slobodne termine kada bi smo mi hteli, pa zbog toga moramo da budemo sami sebi  „prva pomoć“.

Ne možemo da izbegnemo da je sada i jesen, pa samim tim zbog vremena i vetra naša kosa i nije baš poslušna, zato su ove tri frizure tu da pokažu kako možete stilizovati kosu bez obzira na spoljne faktore, jer će ona stajati baš onako kako ste je i namestili.

1.Upletena punđa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JASMIN HOPPE (@jasmin_penelope)

Sigurno je da sve što vam je potrebno za ovu frizuru imate već kod kuće, a to su: ukosnice, gumice, gel za kosu i naravno četka. Sve što je potrebno jeste da pratite sama uputstva iz videa i da redom pratikte korake kako bi ste dobili frizuru kao iz videa, a frizura će biti gotova za manje od 5 minuta, pa ako žurite ova frizura je pravi izbor za vas.

2. Frizure „pletenica-punđa“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JASMIN HOPPE (@jasmin_penelope)

Za potrebe pravljenja ove frizure potreban materijal je isti kao i za prethodnu frizuru, obe frizure se prave na sličan način samo se neki od koraka razlikuju što se može i primetiti ukoliko se uporede prva dva videa, ali i ova frizura bude vrlo brzo gotova i ne oduzima puno vremena.

3.Talasi sa volumenom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JASMIN HOPPE (@jasmin_penelope)

Iako su prve dve frizure punđe, treća je za one koji ipak vole da im kosa bude puštena bez obzira na vetar i druge spoljašne faktore, ali naravno i za to imamo rešenje. Talasi su nešto što devojke obožavaju na svojoj kosi, a opet i nije teško za napraviti. Potreban materijal za ovu frizuru su ukupno dve stvari, a to je: figaro (pegla za kosu) ili vikleri. Ostali koraci su jasno prikazani u videu i samim tim nije nešto što je nemoguće sam uraditi!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Beauty