Pretraži

“JA SAM POBEDIO“: Muđa podelio fotografiju svoje devojke, pa emotivnom objavom raznežio sve (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:mudja
Foto:Printscreen/Instagram:mudja

Poznati influenser i jutjuber Stefan Vuksanović poznatiji kao Muđa je na svom Instagram storiju podelio fotografiju svoje devojke, a opis je sve raznežio.

Pored toga što njega prati većinski muška publika, on je pridobio i pažnju ženske publike zbog veze sa jutjuberkom i influenserkom Janom Dačović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

Oni su zajedno već više od četiri godine i redovno objavljuju zajedničke slike i vlogove sa putovanja ili iz svakodnevnog života.

Među mlađom publikom su postali jedan od omiljenijih javnih parova, pa zbog toga imaju i dosta stranica podrške koje su napravili njihovi fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

Njihov odnos datira još od prvog događaja koji je bio napravljen zarad zbližavanja jutjubera sa Balkana, a gde je i njihova publika imala mogućnost da ih upozna i da se fotografiše sa njima.

Oni su i sami priznali da su tom prilikom krenule prve varnice i da je nakon toga sve počelo, a da sada uživaju u ljubavi i zajedničkim trenucima.

Foto:Printscreen/Instagram:mudja
Foto:Printscreen/Instagram:mudja

Muđa je sada na svom Instagram storiju, objavivši Janinu fotografiju, još jednom svima stavio do znanja koliko je srećan i zaljubljen.

“Ne, ja sam pobedio“ – napisao je uz objavu, čime je želeo da poruči da je pobedio, jer mu je ona devojka.

Podsećamo, budući da Muđa živi na relaciji Požarevac-Beograd, dok je Jana uglavnom u Beogradu, par se trudi da se međusobno posećuje što češće i provodi što više vremena zajedno, dok ne odluče da naprave sledeći korak i otpočnu zajednički život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News