Pretraži

INFLUENSERKE SU LUDE ZA NJIMA: Ovo su frizure koje će obeležiti jesenju sezonu

Life
1
Foto: Instagram printscreen/hoskelsa

 Jako je teško odlučiti šta zapravo želimo da uradimo sa kosom, pogotovo ako smo neodlučni onda je još teže doći do krajnje i konačne ideje. Zato vam predstavljamo nekoliko ideja uz pomoć kojih ćete moći da stilizujete vašu kosu ove jeseni.

1. Duge šiške (butterfly haircut)
Ovo je idealna frizura za devojke koje žele neku promenu, ali nisu spremne da svoju kosu skrate u potpunosti. Zato šiške i stepenasti prednji pramenovi – i to je to!

 

2. Paž frizura
Nezavisno od godišnjeg doba ova frizura će uvek biti aktuelna i može se stilizovati na dosta načina.

 

3. Kratka kosa
Za hrabre i smele devojke ova frizura je pun pogodak. Nije potrebno puno stilizovanja i puno brige, nekad je dovoljno samo je razbarušiti i to je to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Loft (@thelofttoronto)

 

4. Stepenasta u stilu 90ih 
Svedoci smo toga da se stari trendovi vraćaju, pa je i ova frizura jedan od primera. Kada je kosa ošišana stepenasto vaša kosa će izgledati kao da ima više volumena.

 

5.Smeđa kosa
Osim promene frizure, uvek je moguće i manje bezbolno promeniti boju kosu, pa se ove sezone vraćaju smeđi tonovi kose u modu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tizeax)

 

6. Tamno crvena kosa
Još jedna fantastična boja koja se uklapa u tonove jeseni je tamno crvena boja, naravno koliko god nam se nekad svidjale neke nijanse za farbanje prava istina je da nam možda baš nešto i ne bi stajalo.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life