Pretraži

„ŽELIM DA ZABLISTATE“: Nataša Bekvalac poslala važnu poruku svojim kandidatima pre nastupa

IDJShow
0
Nataša Bekvalac
Screenshot: Youtube/IDJTV

IDJCoach Nataša Bekvalac pre izlaska takmičara na veliki stejdž sastala se sa svojim timom i tom prilikom podelila im važne savete.

Ona je priznala da je uzbuđena i da oseća veliku dozu odgovornosti:

  • Sve ovo je meni važno isto koliko i vama. Na meni je velika odgovornost koje sam svesna i ja sam u strahu. Zato sam ovako fokusirana i hoću da učestvujem u svakom deliću kako bih vam bila tu kao podrška. Tu sam da vam pomognem, ne samo oko scene, već i za privatne stvari. Želim da imate mogućnost da i to podelite sa mnom – poručila je Nataša kandidatima nakon probe, a pre početka snimanja.

Ni učesnici nisu skrivali koliko se raduju nastupima.

IDJSHOW
Foto: IDJTV
  • Ja sam bila uzbuđena, bila sam iznenđanjena kada sam na probi videla scenu, kada sam izašla odmah me je ta trema koju sam imala popustila, opustila sma se i sada mi je sve to uživanje – rekla je Đana, a ostali su se složili sa njom.

Nataša je ovu priliku iskoristila i da predoči takmičarima da bi volela da se konsultuje sa njima kada je izbor pesama u pitanju, ali i celokupan nastup i njihovo predstavljanje:

  • Ja bih volela da budem otvorena prema vama i da se konsultujemo. Nekada vam neke stvari prijaju, a moćda ćete zablistati baš u nečemu drugačijem…Htela bih da pokažete najbolji deo sebe. Nismo svi dobri u svemu. Molim vas da budete otvoreni za saradnju kako biste zablistali. Ja sam spremna, a vi? -upitala ih je Bekvalčeva, a svi takmičari su potvrdili da jedva čekaju da rade sa svojim coach-em.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow