Pretraži

„BILO JE VANSERIJSKI“: Nataša Bekvalac ostala bez teksta zbog Đane Smajo, Relja prepoznao strah kod nje

IDJShow
0
Đana Smajo
Foto: IDJTV

Đana Smajo je kandidatkinja IDJShow-a za koju je sasvim sigurno da sanja velike snove. Iz Splita se preselila u Zagreb jer joj je rodni grad postao mali, a na naš stejdž je došla kako bi pokorila region.

Đana je nakon prošle epizode pripala timu Nataše Bekvalac, a sada je pre naše coach-eve izašla sa pesmom „Trebaš li me“.

Njen nastup je ostavio poseban utisak svojom jačinom i emocije, a prva je komentar dala upravo njena mentorka Nataša.

„E ovako se to radi. Znači devojka je izašla, odabrala pesmu koja joj leži, interpretirala je bez greške. Ne bez greške, nego vanserijski. Znači bila u tome, ja nemam sad šta ovde da kažem. Ono čega sam se bojala, pesmu znam naravno i u jednom delu ima ekstremije ispevavanje, mislila sam samo da ne izgoriš. I tačno gde si imala priliku izgoriš, da se uspališ, ti si održala kontrolu i bila maestralna. Bravo devojko“, poručila joj je Nataša.

Potom je svoje mišljenje dao Darko Dimitrov, koji je ujedno otkrio koji je Đanin najveći adut.

„Đana, ti si jedan paketić, znači bukvalno imaš sve što treba, po meni. Samo tako nastavi, uživaj u muzici kao što uživaš sad. Odličan odabir pesme i ja sam siguran da ideš u sledeći krug. Pokaži nam više jer ti stvarno možeš više i još“, rekao je on, a potom je Relja sve iznenadio svojim komentarom.

„Pa ja se ne slažem sa njima, meni ovo nije bilo dobro. Zezam se, slušaj, vrlo je jednostavno kada je neko ovako dobar, tu ne možemo a da se ne usaglasimo. Ovo je bilo baš dobro, s tim što, odlična si, vanserijski, bravo, ali na probi je bilo za nijansu bolje, ovde si se uplašila. Sada je sijala, na probi je blistala, bila si ludilo. Znam da tih 5,10% možeš, tako da daj nam sve do koske sledeći put.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow