Pretraži

„ZAPROSIO SI TRI DEVOJKE ZA TRI MINUTA“: Kosta Radovanović romantičnim nastupom oduvao publiku i coach-eve

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJTV

Kosta Radovanović je uz baladu „Zar je kraj“ od Sergeja Ćetkovića izazvao ovacije publike i oduševio žiri.

On je posebnu pažnju posvetio ženskom delu publike, te je u jednom trenutku pružio ruku devojci koja je sedela ispred njega i zavrteo je što je izazvalo aplauz publike.

Njegovim nastupom je bio vidno oduševljen i Džordži.

„Ti zaslužuješ sva svetla ove bine. Šta se ovde desilo? Ti si zaprosio tri devojke za tri minuta, čoveče“, našalio se naš voditelj.

S obzirom na to da Relja veoma vodi računa o načinu na koji takmičari komuniciraju i funkcionišu sa publikom, on je prvi dao svoje mišljenje o Kostinom večerašnjem nastupu.

„Negde sam te kritikovao namerno, a negde sa razlogom. Sad sam uradio jednu stvar, hteo sam da testiram tvoj karakter, da vidim kako reaguješ na kritike i evo to je rezultiralo ovim nastupom. Pokazao si mi da je tebi stvarno stvarno stalo. Ja znam da si ti odličan pevač, ali mi je falilo da vidim ovo, da vidim da se daješ, da želiš da budeš deo IDJShow-a i da možeš to da izneseš na svojim leđima. Ovim tvojim nastupom sam najzadovoljniji dosad. Izvini za neke kritike, ali veruj da su bile namerne“, poručio mu je on.

„Ja bih se složila sa svim što je Relja rekao i još bih dodala da se meni sviđa što imaš to malo old school u sebi. Sviđa mi se što je svaka devojka u publici imala utisak da pevaš baš njoj, kao što sam i ja imala utisak da pevaš baš meni. Tako da sam ja zadovoljna tvojim nastupom i sviđa mi se razlika u odnosu na prethodni nastup“, nadovezala se potom Nataša.

Ništa manje pohvala mu nije dao ni Darko, ali ga je on i posavetavao šta da radi ukoliko prođe dalje.

„Kod tebe definitivno ima pomaka u odnosu na prošli put. Očigledno da su kritike delovale i da si rešio da ideš dalje. Sviđa mi se interakcija sa publikom, to do sada niko nije uradio. Ako ideš dalje, želeo bih da vidim i nešto drugačije, ali odličan si bio“, rekao mu je on.

Najnovije predstavljanje i sve nastupe kandidata IDJShow-a pratite putem našeg Jutjub kanala i linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow