Pretraži

„DESIO SE EMOTIVNI KRAH“: Takmičari IDJShow-a prokomentarisali neočekivani obrt, otkrili šta očekuju od svojih nastupa

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJTV

U prošloj epizodi IDJShow-a došlo je do velikog obrta. Od 18 takmičara planirano je da se izbor suzi na Top 12. Svaki coach je izabrao po 2 člana svog tima, međutim njihov izbor je prekinut, a preostali takmičari su dobili još jednu priliku da zasluže mesto u daljem nastavku takmičenja.

Sada smo imali priliku da vidimo kako su se oni to spremali, a kako je na početku ove epizode usledilo još jedno iznenađenje u vidu povratka Sare Zinaić, ona je otkrila kako se oseća povodom ove odluke i šanse koja joj je pružena.

„Osećam malo pritisak iskreno, moram prosto da opravdam tu njihovu odluku, ali mislim da hoću“, rekla je ona, a njene kolege takmičari Edi i Vanja su priznali da im je nedostajala.

Nakon ovoga usledila je tonska proba i uvežbavanje takmičara pred veliki nastup.

„Tonska proba protiče nikad bolje. Svi smo puni neke pozitivne energije, naspavani smo, odmorni smo, dajemo jedni drugima neke sugestije, komentare“, rekao je Stefan Glišović.

Kada se radi o komentarima koji su im prošle nedelje dali Nataša, Relja i Darko, Kosta Radovanović je u potpunosti usvoji sve što su mu rekli.

„Prihvatio sam savete coach-eva da treba više da poradim na nekim visinama, da ispevavam pesme, a ne da tražim neke brže pesme koje nisu u mom fazonu.“

Sanja Aleksić je otkrila da je konkurencija velika i da su preostali takmičari veliki talenti.

„Velika je konkurencija i svi bi mi voleli da uđemo u tih Top 12, ali iskreno meni je samo drago što sam uopšte upoznala ovakve talente i što će ovo takmičenje generalno da ima ovakve takmičare.“

S obzirom na to da su takmičari očekivali da u prošloj epizodi izbor bude sužen na krajnjih 12 takmičara, a da je došlo do neočekivanog obrta, oni su nam sada otkrili nešto više o emocijama kroz koje su prošli u tom trenutku.

„Očekivanja za prolaz su trenutno minimalna. Desio se taj neki emotivni krah, gde su u prošloj emisiji samo presekli i meni je to toliko teško palo, ne zato što ja nisam prošao ili zato što je prošao neko ko ne zaslužuje, svi zaslužujemo naravno. Posle toliko umora i toliko emocija koje smo prošli u tom jednom danu, a to su sve emocije koje postoje, nije nam trebalo to za kraj“, rekao je Stefan Glišović.

Najnoviju epizodu vodećeg muzičkog takmičenja i konačni izbor Top 12 talenta ispratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow